Hier kun je sportief bezig zijn maar óók een klein dansje on the side doen

Naast al het festivalgeweld is er aankomende maand ook veel te beleven op sportief gebied: van hardloopsessies op het Westergasfabriekterrein tot yoga in een kloostertuin.

CLUB NIKENike opent een eigen (tijdelijk) clubhuis in Amsterdam, genaamd Nike Running Clubhouse, van woensdag 6 t/m zaterdag 9 juli. In de Zuiveringshal op het Westergasfabriekterrein vinden die week verschillende renactiviteiten plaats, waar iedereen zich voor in kan schrijven. Verder vind je in het Running Clubhouse zogenaamde Run & Train Forever-sessies en kun je één-op-één-sessies met Nike-specialisten krijgen.

Advertisement - Continue Reading Below

> Check www.nike.com voor meer info.

RUST EN RAVEN'Nieuw campingfestival in klooster Maria Roepean vol met luie dagen en hete nachten,' kopt het bericht over de eerste editie van 12inchCity's In Retraite Kloosterfestival. En dan zijn wij dus aan. Het In Retraite Kloosterfestival (in Ottersum, Limburg) vindt plaats van vrijdag 8 tot en met maandag 11 juli 2016. Tijdens het festival worden dagen gevuld met luieren, yoga en sport afgewisseld met nachtenlang feesten op deephouse en techno in Klooster Roepean. In de bijbehorende kloostertuin staat de camping waar oa een mini-bioscoop te vinden is. Klinkt goed, non?

More From Festivals
20 articles
Laatste kans! Quiz en win: Welke festivaltrend pas
Elle NL + Zalando
Hier gaan we eten en drinken dit weekend!
Is Folk Remix jouw festivalstijl? Klikken maar!
Elle NL + Zalando
Ga jij voor fierce én comfy op een festival?
Elle NL + Zalando
Ben jij deze kleurrijke cool girl op een festival?
Elle NL + Zalando

> Info & tickets via: in-retraite.nl.

SPORTEN VOOR HET GOEDE DOELLast but not least: ArenA MoveS, in – je raadt het al – de Amsterdam ArenA. Daar wordt op zaterdag 9 juli het grootste sportevenement ooit in de strijd tegen multiple sclerose (MS) gehouden. Onder het thema Share Your Energy staat er een dag vol bootcampen, trappenlopen en meer sportieve activiteiten op het programma. Samen met een bunch bekende koppen, waaronder Anna Drijver (met bun in the oven) en Benja Bruijning van team Zwarte Tulp.

> Interesse? Check als de wiedeweerga: www.arenamoves.ms.

Meer leuke to do's die je dit weekend niet mag missen >