Paaspop opent festivalseizoen

Vanaf nu wordt alles beter! Paaspop opent namelijk het nieuwe festivalseizoen. Met o.a. K's Choice, Kane, Aux Raus en Joost van Bellen.

De aftrap van het nieuwe festivalseizoen komt voor rekening van Paaspop in Schijndel, in het weekend van 3 en 4 april.

 

Goed, het wordt vast een beetje koukleumen. Hulde aan diegenen die het aandurven te gaan kamperen. Maar met een beetje goede zin wordt Paaspop één groot lentefeest, met een fijne line-up en natuurlijk een verse festivalgarderobe in de plunjezak.

 

Dit draag je in de lente- en zomerzon van 2010!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Op welke prettige muziekjes gaan we dansen, chillen of interessant meebewegen? K's Choice beleeft met de cd Echo Mountain een comeback. Ze zijn wat minder melancholisch dan voorheen, maar dat is wel zo bevorderend voor de voorjaarsvrolijkheid.

 

En hoe prettig is Jurk! (Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven) op het programma? De heren laten je ongetwijfeld horen dat ze niet alleen erg cynisch, maar ook zeer muzikaal zijn. Wij verheugen ons zeer op hun komst.

 

Oh, en dan zijn er natuurlijk nog The Opposites, De Jeugd van Tegenwoordig, Joost van Bellen & Aux Raus, voor een heerlijke hoeveelheid pop, hiphop, dance en hier en daar gewoon wat klinkklare herrie.

 

Weekendkaarten koop je voor 79 euro in de voorverkoop. Je kunt ook alleen op zaterdag of zondag gaan. Voor meer informatie en andere ticketprijzen kijk je op www.paaspop.nl