WONEN

Duurzaam design anno 2014 lijkt in niets op de zwaarmoedige, verantwoorde producten van weleer. Integendeel: designers ontwikkelen tegenwoordig producten die slim en verfijnd zijn, luchtig zelfs. 

Dat er voor werkelijk alles wel een app bestaat, is ons wel duidelijk. Dat onze opslagruimte hierdoor voortdurend vol zit, ook. Toch wordt het weer tijd om dat virtuele geheugen op te frissen. Deze vijf apps helpen je om jouw stulpje op te pimpen. En die hulp is altijd welkom.

Op 4 oktober gaan er in Rotterdam deuren open die normaal gesloten zouden blijven. Tijdens Gluren bij de Buren kun je rondkijken in de mooiste huizen van de stad.

De Britse online interieurhit Made.com is nu ook in Nederland in de lucht. Da’s dus origineel design direct van de makers.

Weekday, de Zweedse modewinkel die sinds een jaar ook in Nederland te vinden is, en het blad Encens slaan de handen ineen en brengen dit najaar een boek uit over kunst en persoonlijke stijl.

Wat ruikt daar in het struikgewas? Voor jou op een rij: de lekkerste ruikers voor in huis.
 
Dit is de interieurcollectie van Malene Birger >

Met fotografiebeurs Unseen in het verschiet vroegen we fotografie-expert Simone Klein naar tips & trucs voor de beginnende fotografieverzamelaar.

Eindelijk ligt er een heuse flessenpost voor je in het verschiet.