WONEN

Ontwerpersduo Scholten & Baijings werd gevraagd een expo in te richten speciaal voor Design Parade, een jaarlijks designevent in het diepe zuiden van La Douce France. Expo Over the rainbow tot resultaat.

DESIGN PARADE
Design Parade, nummer 9 om precies te zijn, is een jaarlijks terugkerende designfestival in Villa Noailles in Hyères, vlakbij Cannes in Zuid-Frankrijk. 10 Kunstenaars en designers mogen er hun werk exposeren en een kundige jury met niemand minder dan Scholten & Baijings zelf, maar ook Lidewij Edelkoort en Mette Hay koos in juli een grote winnaar: Laura Couto Rosado.
 
Design Parade 9 is nog tot en met 28 september 2014 te zien in Villa Noailles in Hyères. www.designparade9.com

Een spiegel aan de wand kan wonderen doen. Een rond exemplaar scoort extra bonuspunten (want: niet te serieus en verdraaid mooi).

Ook zien: 18x droomslaapkamers >

Foto's: Pinterest

Meer kleur in huis? Zó doe je dat... 

Wat we gaan doen? Dit is er te zien en te beleven op het gebied van kunst, design, architectuur, mode en lifestyle!

Méér? Dit zijn de must-see expo's en events van ELLE >

Droog lanceert een behangcollectie die is geïnspireerd op klassieke kunstwerken uit het Rijksmuseum en Nederlandse kerken.

De collectie omvat ontwerpen van Studio Droog en grafisch ontwerpers Irma Boom en Mieke Gerritzen. De behangcollectie is vanaf 3 september 2014 verkrijgbaar op droog.com en in de Droog Store in Amsterdam vanaf € 199 (per rol van 4,38 m2). 

Even voorstellen: onze imaginary bedrooms. Omdat (vooral bij slaapkamers) dromen mag.

Kleine kamer? 11x optisch bedrog >

Foto's: Pinterest

Welkom thuis. In dit nummer doe je onder andere inspiratie op voor jouw entree - de hal. Daarnaast bevat dit nummer nog 69 pagina's binnenkijken en vind je de beste designadressen in Rotterdam en Eindhoven.

Zet maar vast in je agenda: 18 t/m 21 september Unseen, fotografiebeurs voor aanstormend talent.