WONEN

Negen dagen lang barst Eindhoven uit zijn voegen, zóveel is er te zien tussen 18 en 26 oktober. Exposities, presentaties, workshops, films, maar ook interessante borrels en feestjes op de leukste pop-up eetlocaties. Je zou door de bomen het bos niet meer zien. We helpen je een eind op weg met de tien events die je niet mag missen!

DUTCH DESIGN WEEK
Wanneer: 18 t/m 26 oktober 2014
Waar: Eindhoven, bekijk de plattegrond 
Kost dat: € 17,50
Info: www.ddw.nl

Ambachtslieden zíjn weer wat. En het zijn helemaal niet meer alleen oude rotten die met zorg en aandacht meubels, porselein, leren tassen, of schoenen maken.

Jaarlijks eert de Dutch Design Awards de succesvolste en vooruitstrevendste ontwerpers. Afgelopen weekend kozen ze déze winnaars.

De gouden ananas, opeens was 'ie overal. Sla Pinterest er maar op na met zoekwoorden pineapple, gold en interior. Wel, we hebben een opvolger: de bijl! Ziet er goed uit aan de muur, en waarschijnlijk te vinden in de schuur van je vader. Andere roestige gereedschappen doen het trouwens ook goed. Zie hier een flinke dosis inspiratie...

Meer inspiratie! Wortels van de vloer

foto’s: Pinterest

Al die meubels en accessoires zien er vaak zo leuk uit op de plaatjes. Het vullen van de ‘interieurmap’ op Pinterest behoort dan ook tot de favoriete bezigheden van velen. Tot ’t inrichten van het huis in real life gebeurt. Of beter gezegd: al die kekke spullen al zijn aangeschaft en er geen weg meer terug is. Deze reeks decoratiefouten begaat (helaas) bijna iedereen.

Design, méér design en nóg meer design. It's that time of the year! Deze expo's en events mag niet missen

Méér? Dit zijn de must-see expo's en events van ELLE >

Meneer en Mevrouw van Hout openen samen met MINT een conceptstore voor mode en interieur in Tilburg.

Bij deze conceptstore haal je hele fijne spullen voor je interieur, maar ook kleding van allerlei modische merken die op kleine schaal worden ingekocht. Meneer en Mevrouw van Hout zijn al langer in de biz van interieur, design, styling en fotografie. Eigenaresse van MINT, Margriet, voorziet de conceptstore van unieke en betaalbare kleding van merken als Minimum en Selected Femme.

Inspiratie voor je interieur: wortels van de vloer >

Dit leuke retro draaifauteuiltje van eigen bodem heeft een mooie prijs te pakken.