WONEN

Wat ruikt daar in het struikgewas? Voor jou op een rij: de lekkerste ruikers voor in huis.
 
Dit is de interieurcollectie van Malene Birger >

Met fotografiebeurs Unseen in het verschiet vroegen we fotografie-expert Simone Klein naar tips & trucs voor de beginnende fotografieverzamelaar.

Eindelijk ligt er een heuse flessenpost voor je in het verschiet.

Vandaag is 'ie gelanceerd in Parijs: Birger N°1962, de eerste interieurcollectie van Malene Birger. Alvast een preview!
 
De collectie is geen flauwe; naast meubels, tapijten, lampen, kaarsen, huisparfums, boeken, glaswerk en serviesgoed vind je ook een vracht aan objecten. De sfeer laat zich omschrijven als etnisch doch grafisch met een flinke dot seventies. Oh! En Malene maakt van het heugelijke feit ook maar meteen een gelegenheid om haar tweede interieurboek Move and Work te lanceren. Uiteraard ook te koop in de gloednieuwe webshop: www.birger1962.com.
 
Heb je de nieuwe behangcollectie van Droog en het Rijksmuseum al gezien? >

Zo goed kan een reclame zijn.

Creatief broednest Amsterdam Roest vroeg een aantal graffitikunstenaars om de muren van de Van Gendthallen een beurtje te geven voor Open Monumentendag.

Win een tweedaags arrangement relaxen op stand in één van de drie hotel cubes met billenspa in het hart van Friesland.

Ontwerpersduo Scholten & Baijings werd gevraagd een expo in te richten speciaal voor Design Parade, een jaarlijks designevent in het diepe zuiden van La Douce France. Expo Over the rainbow tot resultaat.

DESIGN PARADE
Design Parade, nummer 9 om precies te zijn, is een jaarlijks terugkerende designfestival in Villa Noailles in Hyères, vlakbij Cannes in Zuid-Frankrijk. 10 Kunstenaars en designers mogen er hun werk exposeren en een kundige jury met niemand minder dan Scholten & Baijings zelf, maar ook Lidewij Edelkoort en Mette Hay koos in juli een grote winnaar: Laura Couto Rosado.
 
Design Parade 9 is nog tot en met 28 september 2014 te zien in Villa Noailles in Hyères. www.designparade9.com