WONEN

Met zijn project Urban Harvest Series wil Sebastiaan Sennema de natuur een meer prominente rol geven in ons dagelijks leven. Hij ontwierp een compacte tuinset in de vorm van een
tafeltje voorzien van tools waarmee je zelf groenten kunt verbouwen.

Inspiratie: knappe lampen die een ereplekje verdienen. Psst... sommigen zijn, door een stel klussershanden, in een mum zelf te fabriceren.

Ook zien: hoe woont eigenlijk de modemensch? >

Foto's: Pinterest

Wat we gaan doen dit weekend? Dit is er te zien en te beleven op het gebied van kunst, design, architectuur, mode en lifestyle!

Méér? Dit zijn de must-see expo's en events van ELLE >

Voor een van deze tien fraaie sofa’s voor binnen of buiten zijn wij tot bijna alles in staat.

Zak, zak, zak maar lekker door, door. In deze zitzakken dus >

Todd Selby is terug. De Amerikaanse fotograaf/blogger komt na enorme bestsellers als The Selby is in your place en The Edible Selby nu met een boek over modemensen. En hoe ze wonen dus.

Binnenkijkers zijn fijn, maar het allerbest is natuurlijk als je meteen kunt kopen wat je bevalt. En dat is precies het idee van The Loft in Amsterdam.

Volop in Milaan gesignaleerd en straks ook in jouw huis (wedden?): lampen in de vorm van zeepbellen. Alsof het afgesproken was hing tijdens Salone del Mobile overal in de stad de meest poëtische verlichting, verpakt als versgeblazen bubbels. Vijf knappe exemplaren.

Inspiratie: 10x een stoel als eyecatcher >

Kan! Als je een beetje luxe, wat bling en Miami als locatie niet schuwt.