WONEN

Todd Selby is terug. De Amerikaanse fotograaf/blogger komt na enorme bestsellers als The Selby is in your place en The Edible Selby nu met een boek over modemensen. En hoe ze wonen dus.

Binnenkijkers zijn fijn, maar het allerbest is natuurlijk als je meteen kunt kopen wat je bevalt. En dat is precies het idee van The Loft in Amsterdam.

Volop in Milaan gesignaleerd en straks ook in jouw huis (wedden?): lampen in de vorm van zeepbellen. Alsof het afgesproken was hing tijdens Salone del Mobile overal in de stad de meest poëtische verlichting, verpakt als versgeblazen bubbels. Vijf knappe exemplaren.

Inspiratie: 10x een stoel als eyecatcher >

Kan! Als je een beetje luxe, wat bling en Miami als locatie niet schuwt.

Ugg in je interieur. En dan bedoelen we geen warme pantoffels bij de schouw, maar een heuse Home collectie.

There´s a new kid in town! Een tweede winkel van ANNA + NINA is nu open, met extra veel ruimte voor grotere (vintage) meubelen en andere unieke stukken.

Nu we er toch zijn: Heerlijke hotels in Amsterdam >

Maar dan echt. In het Vondelpark is een pluktuin waar je nog tot 7 september elke dag je eigen tulpen kunt uitzoeken en plukken.

Je knippert met je ogen en opeens is er een rits nieuwe hotels bijgekomen in de hoofdstad. We tippen de coolste: van een knus boetiekhotelletje met drie kamers tot een luxe designhotel van werkelijk alle gemakken voorzien. 

En wáár moet je dan eten? Dit zijn dé nieuwe restaurants in Amsterdam >