WONEN

De Britse online interieurhit Made.com is nu ook in Nederland in de lucht. Da’s dus origineel design direct van de makers.

Weekday, de Zweedse modewinkel die sinds een jaar ook in Nederland te vinden is, en het blad Encens slaan de handen ineen en brengen dit najaar een boek uit over kunst en persoonlijke stijl.

Wat ruikt daar in het struikgewas? Voor jou op een rij: de lekkerste ruikers voor in huis.
 
Dit is de interieurcollectie van Malene Birger >

Met fotografiebeurs Unseen in het verschiet vroegen we fotografie-expert Simone Klein naar tips & trucs voor de beginnende fotografieverzamelaar.

Eindelijk ligt er een heuse flessenpost voor je in het verschiet.

Vandaag is 'ie gelanceerd in Parijs: Birger N°1962, de eerste interieurcollectie van Malene Birger. Alvast een preview!
 
De collectie is geen flauwe; naast meubels, tapijten, lampen, kaarsen, huisparfums, boeken, glaswerk en serviesgoed vind je ook een vracht aan objecten. De sfeer laat zich omschrijven als etnisch doch grafisch met een flinke dot seventies. Oh! En Malene maakt van het heugelijke feit ook maar meteen een gelegenheid om haar tweede interieurboek Move and Work te lanceren. Uiteraard ook te koop in de gloednieuwe webshop: www.birger1962.com.
 
Heb je de nieuwe behangcollectie van Droog en het Rijksmuseum al gezien? >

Zo goed kan een reclame zijn.

Creatief broednest Amsterdam Roest vroeg een aantal graffitikunstenaars om de muren van de Van Gendthallen een beurtje te geven voor Open Monumentendag.