WONEN

WONEN

Katrantzou’s kerstboom

19 december 2012 07:40
door Elsbeth Grievink

Op de buitenmuur van het Design Museum in Londen prijkt een onconventionele kerstboom: een creatie van modeontwerpster Mary Katrantzou. 


Het is een traditie van het museum. Elke jaar wordt een andere upcoming ontwerper gevraagd de museumkerstboom te verzorgen. Dat dit keer Mary Katrantzou gevraagd werd, is niet zo gek. De van oorsprong Griekse, maar nu in Londen woonachtige ontwerpster is er een om goed in de gaten te houden. Haar carrière gaat namelijk als een speer.

 

In 2011 won ze de British Fashion Award. En onlangs maakte ze een collectie voor Topshop, die in een paar dagen uitverkocht. De kerstboom voor het Design Museum baseerde ze op prints haar laatste collectie, waarvoor ze samenwerkte met Swarovski. De boom siert het museum tot en met 9 januari 2013.

 

Meer info: designmuseum.org.

 

Mary Katrantzou heeft ook een collectie voor denimlabel Current/Elliott ontworpen >


Reageer


Horoscoop
19 september 2014
DAGHOROSCOOP

Inzicht van de dag: je hoeft jezelf niet totaal uit te putten om voor elkaar te krijgen wat je wilt, Maagd. Je hebt soms de neiging om teveel van jezelf te vragen, maar het is minstens zo belangrijk om zo nu en dan even rust te nemen. Daar word je uiteindelijk alleen maar efficiënter van.

H&M’s nieuwste hitcollectie is hier! >