Stef van der Laan is bevallen! En dít is haar eerste blogpost als kersverse moeder

Hoera! Model en ELLE Mama-blogger, Stef van der Laan, is bevallen. Van een kerngezonde jongen, genaamd Fos. En een knapperd dat-ie is! Vandaag heeft Stef al een eerste blogpost als moeder geschreven, die wij natuurlijk graag meteen delen. Congrats, Stef!

Meest gelezen

Zondagnacht 5 juli om 3.03 uur is ons zoontje eindelijk geboren! Het is echt nog een zoontje, want met 49 cm is hij (gelukkig voor mij) niet zo'n joekel. We hebben hem Fos Johannes van der Laan Sibbel genoemd. En hij is uiteraard de knapste, liefste, slimste, mooiste, tofste, grappigste op de hele wereld. Aller tijden. En het belangrijkst, zo ver we nu weten: kerngezond!

Eigenlijk had ik 'm nog niet verwacht. Vrijdag was ik nog (voor mijn doen) vrij actief geweest; naar de Ikea gegaan en een stuk gefietst. Maar toch begonnen zaterdagochtend langzaamaan de weeën. Omdat we in de autoluwe zone van de Tour de France wonen, vertrokken we al vroeg richting ziekenhuis ivm opstoppingsgevaar en dus nog meer stressvolle situaties. Ik moet eerlijk zeggen: de bevalling en de bijkomende pijn was heftiger dan gedacht. Ik wist niet wat te verwachten natuurlijk, maar dit leek me wel heel onwerkelijk. Gelukkig krijg je je kleine plakkerige baby'tje op je buik na al dat harde werk en dan ben je het snel een soort van vergeten.

Advertisement - Continue Reading Below

Om 03.03 uur was hij er eindelijk en om 10.00 uur mochten we naar huis. Op dag 2 van de Tour de France dus, maar gelukkig was ik - zelfs met zwangerschapsbrein - nog wel zo alert geweest om vorige week een inrij-vignet voor de auto te regelen.

Inmiddels zijn we een paar kraamdagen verder, en kunnen we het alledrie al goed met elkaar vinden geloof ik. Mijn vriend is een Natural Super Daddy en ik voel me ontzettend gelukkig en trots als ik hem zo zie met ons kleine frummelige mannetje in zijn eendenpyjama (Fos dus, helaas hadden ze het pakje niet in maat XXL) De nachten gaan nog niet zo soepel, maar we moeten nog aan elkaar wennen en ik hoop en verwacht wel dat we snel wat gladder gaan rollen.

Meest gelezen

Wel had ik nooit gedacht dat ik zo blij kon worden van boertjes en scheetjes en het googelen van 'best burping techniques'...

 

 

 

 

 

En zó ziet Fos' babykamer eruit >

Deze celebrity kids stelen vandaag ook de show >

Zien! Foto's van de doop van royal baby Prinses Charlotte >