Sandra Bullock is weer moeder geworden!

De actrice heeft een dochtertje geadopteerd.

Meest gelezen

Heugelijk nieuws! Sandra Bullock heeft na zoontje Louis (nu 5) een dochtertje geadopteerd, Laila (3,5 jaar oud), een meisje uit Louisiana die onder pleegzorg stond. De 51-jarige actrice deelt het nieuws voor het eerste met People magazine. Ze ging voor het tijdschrift op de foto en vertelt over haar mooie gezinsuitbreiding:

'When I look at Laila, there’s no doubt in my mind that she was supposed to be here. I can tell you absolutely, the exact right children came to me at the exact right time.'

Advertisement - Continue Reading Below

 

Sandra Bullock adopteerde zoontje Louis in 2010 en drie jaar geleden begon ze er over na te denken om nog een kindje te adopteren. Louis was bij dat proces heel veel betrokken. 'Louis spearheaded this whole journey', aldus Sandra.

Meest gelezen

Louis en Laila (spreek je uit als Lila) hebben nu een onafscheidelijke band gevormd volgens de Oscar-winnares. Maar het was voor het meisje - uiteraard- flink aanpassen:

'I knew she was scared, and all I wanted was for her to know Louis and I weren’t going anywhere.'

De foto's voor de People-shoot werden geschoten door fotograaf Bryan Randall, met wie de actrice een relatie heeft. Sandra hoopt dat ze door dit interview meer mensen aanspoort om kinderen te adopteren uit de pleegzorg in Amerika.

Lees het hele interview met Sandra Bullock hier.