Wist je al dat Alexis Bledel moeder is geworden?

Verrassing!

We mogen Alexis Bledel en Vincent Kartheiser feliciteren! De twee zijn in het opperste geheim ouders geworden van hun eerste kindje.

Er gingen in november geruchten dat de Gilmore Girls-actrice zwanger zou zijn, maar niets werd door de twee sterren bevestigd. En wat denk je? Dat was ook helemaal niet waar, want de twee waren toen al lang en breed ouders geworden.

Jep, Alexis en Vincent hebben het bijna een jaar(!) geheim weten te houden; afgelopen herfst beviel de 34-jarige actrice van een jongetje, zo bevestigt de woordvoerder van het koppel nu aan Us Weekly.

Advertisement - Continue Reading Below

Wow.

Alexis - die weer in haar rol als Rory in Gilmore Girls kruipt voor de reboot van Netflix - moest het nieuws nu wel bekend maken, omdat haar tegenspeler, Scott Patterson (Luke), per ongeluk zijn mond voorbij praatte in een interview met de Amerikaanse Glamour. Hij zei over de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls: 'Het was geweldig haar weer te zien. Ze is nu een trotse moeder en getrouwd en gelukkig.'

Ahw.

 

Alexis Bledel en Vincent Kartheiser leerden elkaar kennen op de set van Mad Men en stapten in 2014 in het huwelijksbootje, maar - uiteraard - gebeurde ook dat in het opperste geheim. Hoe hun zoontje heet, is niet bekend.