Aan deze truc van prins William zou íedere ouder een voorbeeld moeten nemen

​De experts hebben gesproken.

Meer van Video's
20 articles
ELLE Clubpraat: voor wie haalt Jett drankjes?!
ELLE Straatpraat: wat was je eerste bijbaantje?
VIDEO: waar gaat mode nu om?!

Hóe schattig zijn ze: de kiekjes van prins William en zoontje George. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Wat bovenal opvalt aan de foto's, is dat William vaak op zijn knieën gaat als hij met de driejarige prins praat.

Dit deed hij tijdens de doop van prinses Charlotte…

Advertisement - Continue Reading Below

… en tijdens een liefdadigheidspolowedstrijd…

More From Video's
20 articles
ELLE Clubpraat: voor wie haalt Jett drankjes?!
ELLE Straatpraat: wat was je eerste bijbaantje?
VIDEO: waar gaat mode nu om?!
ELLE augustus 2017
Wat is er aan de hand met polkadots?
ELLE goes Gambia part II

… én tijdens een bezoek aan het Kensington Palace, mét president Obama.

En het blijkt niet zomaar een manier te zijn om wat extra squats te doen. Sterker nog, volgens de experts zou íedere ouder een voorbeeld moeten nemen aan prins William.

Want wanneer de hertog van Cambridge zich aanpast aan het niveau van zijn zoon, zijn ze in staat elkaar in de ogen te kijken. Volgens People zien experts dit als een techniek die 'actief luisteren' wordt genoemd, wat helpt om kinderen het idee te geven dat hun ouder het ook echt belangrijk vindt wat ze zeggen. Gill Connel, expert op het gebied van kinderontwikkeling, zegt dat het gebaar van prins William 'het zelfvertrouwen van het kind kan bevorderen terwijl het kind daarnaast wordt aangemoedigd om nog meer te communiceren.'

Dus, de volgende keer dat je koters om aandacht vragen, probeer eens door de knieën te gaan en hen in de ogen te kijken terwijl ze tegen je praten. Het vergt nauwelijks moeite, is goed voor hun zelfvertrouwen en is zélfs goedgekeurd door de Royal Family itself. Wat wil je nog meer.

bron: Cosmopolitan