Kim Kardashian en Kanye West hebben een draagmoeder gevonden

Kim en Kanye gaan toch voor een derde kindje.

Meest gelezen

Zus Kourtney Kardashian en zelfs moeder Kris Jenner wierpen zich al op, maar Kim Kardashian en Kanye West hebben volgens de laatste geruchten toch een onbekende draagmoeder in de arm genomen.

Gevaarlijke zwangerschap

Het is geen geheim dat de twee hun gezin graag willen uitbreiden, maar omdat Kim leed aan placenta accreta een placenta die dieper en vaster aan de baarmoeder vastzit dan normaal tijdens haar vorige zwangerschappen, zou een derde zwangerschap levensbedreigend voor haar zijn. Kimye moest dus andere mogelijkheden gaan bekijken.

Advertisement - Continue Reading Below

Draagmoeder

Volgens de laatste berichten zelfs People Magazine heeft het bevestigd, dus dan kun je ervan uit gaan dat het nieuws waar is hebben de twee nu een draagmoeder gevonden, die $45.000 krijgt voor het dragen van hun derde kindje. Als het om een tweeling zou gaan, zou de draagmoeder nog eens $5.000 extra krijgen.

family

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Meest gelezen

In het nieuwste seizoen van Keeping Up With The Kardashians was nog te zien hoe Kim Kardashian twee pijnlijke operaties aan haar baarmoeder onderging, om te kijken of ze nog een derde kind zou kunnen dragen. Helaas mislukte dit, en moest Kim definitief gaan nadenken over een draagmoeder.

Meer weten over placenta accreta? In een openhartig blog doet Kim Kardashian precies uit de doeken wat er tijdens haar zwangerschappen gebeurde.

Zijn dit de namen van de tweeling van Beyoncé en Jay-Z? >