Serena Williams is bevallen van haar eerste kind

Felicitaties voor de tennisster en verloofde Alexis Ohanian!

Meest gelezen

Serena Williams is bevallen van haar eerste kind, een meisje.

De tennisster en haar verloofde Alexis Ohanian hebben hun dochtertje op vrijdag 1 september in West Palm Beach, Florida, mogen verwelkomen. Volgens Chris Shepard, producent van een lokaal radiostation met bronnen bij het ziekenhuis die het nieuws als eerste naar buiten bracht, weegt het meisje 6 pond:

Advertisement - Continue Reading Below

Het officiële Twitteraccount van de US Open, het belangrijke Amerikaanse tennistoernooi dat Serena dit jaar even moet missen, bevestigde het gerucht met een eigen felicitatietweet:

Meest gelezen

Ook Beyoncé was er als de kippen bij om de tennisster te feliciteren:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Het goede nieuws kwam naar buiten op het moment dat zus en kersverse tante Venus Williams haar tegenstander versloeg en de vierde ronde van de US Open bereikte.

Serena maakte haar zwangerschap in april bekend via Snapchat. De reacties waren opvallend seksistisch, mensen (vooral mannen) vroegen zich af of ze ooit nog op topniveau zou tennissen en waren uiterst verbaasd toen bleek dat de tennisster al zwanger was toen ze de Australian Open speelde - en won. Serena heeft zelf al aangegeven haar tenniscarrière na de bevalling gewoon weer op te pakken.

Maar eerst even beschuit met muisjes eten. Gefeliciteerd Serena en Alexis!