De perfecte accessoires voor moeders die in de stad wonen

Actieve moeders welteverstaan.

Meer van advertorial
20 articles
Liefde is: cadeautjes voor jezelf kopen
Elle NL + Marie Jo
Wij leveren hét bewijs: every day is denim day
Elle NL +
Winterse huidproblemen opgelost
Elle NL + Juhldal

SPONSORED

Scenario: je woont op niet superveel vierkante meters, je gaat graag de hort op, naar buiten, je hebt een druk en sociaal leven én een kleintje. De combinatie van zo'n actief leven en een baby is soms lastig, maar daar komt het label Stokke® om de hoek kijken, en maakt het moeders (én vaders) van nu allemaal wat gemakkelijker. Of handiger moeten we eigenlijk zeggen.

Het merk komt namelijk met een athleisure-collectie waar functionaliteit hoog in het vaandel staat, bestaande uit een Xplory® kinderwagen (mét reiswiegoptie!) en MyCarrier™ draagzak, van hightechmaterialen – perfect voor het Hollandse (honden)weer. De materialen die gebruikt zijn voor de kinderwagen en draagzak zijn waterafstotend en sneldrogend, dus je hoeft niet bang te zijn voor een regenbuitje als je met je kleine buiten een rondje wilt maken.

Stokke® moedigt ouders met deze collectie aan hun actieve levensstijl vooral actief te houden. Een gezonde zaak. Prijzen voor de Xplory® starten bij € 999 en de MyCarrier™ bezit je al voor € 119. Verkoopinformatie via: stokke.com.