MODETRENDS

Fans en fanaten opgelet: dit is de nieuwe tassencollectie van Michael Kors voor volgend jaar zomer. Op de wishlist en start met vullen van het spaarvarken.

  

35 hete herfstlaarzen! Van bootie tot over the knee >

De show van Valentino was volledig geïnspireerd op de Hollandse meesters; in prints én silhouetten. Ga voor hooggesloten kragen, prints van schilderijen, witte kraagjes, draperieën en Delfts blauw. Hollands glorie op de catwalks!

 
Ook Hitchcock was een bron van inspiratie voor het winterseizoen >

Van biggetjes tot poeder; de kleur roze mag niet ontbreken in je najaarsgarderobe.
    

Shop hier een scala aan pink

Hit(ch) van het seizoen; de rauwe, tikkeltje dromerige en bijzonder elegante jaren vijftigtrend à la Hitchcock. De shows van Prada, Louis Vuitton en Marc Jacobs waren doordrenkt met het thema (ook te zien op de cover van ELLE’s September issue!). Denk: drama, blote schouders, klokkende rokken net over de knie, deux pièce, lange jassen en nachtjaponnen. 25 meesterlijke manieren om voor jouw ultieme Hitchcock-look een Oscar in de wacht te slepen.
     
Hitchcock-fan, net als uw ELLE-redactie? Shop meteen hét item dat de hoofdrol gaat spelen in je nieuwe wintergarderobe >

Trends komen en gaan, en sommige blijven lekker hangen. Welke juweeltjes gaan door naar de volgende ronde, wat kun je opbergen of wegkeilen en welke items zou je kunnen aanschaffen?

Terug van (heel lang) weggeweest: de longline beha.

Astu: de bikini’s, badpakken en monokini’s waar de bekende ontwerpers ons het liefst in zien, op het strand... of dansend in de regen.

 

Shop hier een gloednieuwe bikini >

De revival van de bermuda! Jawel, in de zomer van 2013 lopen we rond in de klassieke korte broek tot net boven de knie; van oversized denim tot chique satijn of leer.

 

Meer zomertrends van het moment >