MODETRENDS

Onbetwiste must-have deze winter: de oversized boyfriendtrui. Shop zelf een warm en cosy exemplaar, of trek je favoriet uit vriendliefs kast. Kijk de kunst af van de catwalk, waar o.a. de meesters van de sweaters – Givenchy! Kenzo! Dries Van Noten! – laten zien hoe je ‘m op een vrouwelijke manier combineert met de rest van je wintergarderobe.

 

We deden ook het shopvoorwerk voor je: 30x toffe truien & super sweaters >

 

foto's: IMAXtree

Met zo’n satijnen pyjamapak kun je de straat op. Beetje koud? Doe er een knuffelbare kamerjas overheen. Mix voor de juiste balans tussen bed- en buitengoed vrouwelijk met mannelijk. Kijk de kunst af van de catwalk en scoor je eigen pyjama

 

Nog zo’n steengoede wintertrend: de camouflageprint 2.0 >

 

foto's: IMAXtree

Notitieblok in de aanslag: dit zijn dé trends van het seizoen. Kies je favoriete stijl (of twee) en vul je wintergarderobe aan met de mooiste on trend creaties.

 

Welke juweeltjes gaan door naar de volgende ronde, wat kun je opbergen of wegkeilen en welke items zou je kunnen aanschaffen? >

 

foto's: IMAXtree

Draag alles een paar maten te groot. Dat is het motto van dit najaar. De supersize-trend vertaalt zich bovendien in enorme jassen, grote knopen, aangeknipte mouwen en items van mohair. De ontwerpers doen het zo.

 

In je wintergarderobe hoort minimaal een oversizes jas thuis >

 

Foto's: IMAXtree

Fans en fanaten opgelet: dit is de nieuwe tassencollectie van Michael Kors voor volgend jaar zomer. Op de wishlist en start met vullen van het spaarvarken.

  

35 hete herfstlaarzen! Van bootie tot over the knee >

De show van Valentino was volledig geïnspireerd op de Hollandse meesters; in prints én silhouetten. Ga voor hooggesloten kragen, prints van schilderijen, witte kraagjes, draperieën en Delfts blauw. Hollands glorie op de catwalks!

 
Ook Hitchcock was een bron van inspiratie voor het winterseizoen >

Van biggetjes tot poeder; de kleur roze mag niet ontbreken in je najaarsgarderobe.
    

Shop hier een scala aan pink

Hit(ch) van het seizoen; de rauwe, tikkeltje dromerige en bijzonder elegante jaren vijftigtrend à la Hitchcock. De shows van Prada, Louis Vuitton en Marc Jacobs waren doordrenkt met het thema (ook te zien op de cover van ELLE’s September issue!). Denk: drama, blote schouders, klokkende rokken net over de knie, deux pièce, lange jassen en nachtjaponnen. 25 meesterlijke manieren om voor jouw ultieme Hitchcock-look een Oscar in de wacht te slepen.
     
Hitchcock-fan, net als uw ELLE-redactie? Shop meteen hét item dat de hoofdrol gaat spelen in je nieuwe wintergarderobe >