Doe als een Française en koop hier je basics!

​De heerlijke t-shirts van Petit Bateau hebben veel van ons als van kinds af aan in de kast hangen. De Amsterdamse winkel van dit iconische merk is helemaal vernieuwd en een bezoekje meer dan waard.

Meest gelezen

Petit Bateau staat bekend om zijn iconische ondergoed en t-shirts, dat wordt gedragen door Françaises van alle leeftijden en nationaliteiten. Het is een Frans merk dat de waarden van elk individu respecteert en oog heeft voor het milieu. Petit Bateau is een merk voor alle bijzondere momenten in het leven, met klassiekers als de gele regenjas, het witte t-shirt en de streepjestrui.

Advertisement - Continue Reading Below

Duurzame basics

Kwaliteit is bij Petit Bateau geen loze belofte. Het merk staat voor zachtheid, kind zijn, kleding doorgeven aan broertjes en zusjes en nog veel meer. Want kleding van Petit Bateau doorstaat de tand des tijds. De t-shirts behouden hun vorm, sluitingen gaan niet kapot, de katoen blijft soepel... De kleding gaat er zelfs met de maanden en jaren beter uitzien!

Petit Bateau in Nederland

Petit Bateau opende in 2002 de eerste Nederlandse winkel in Amsterdam, aan de Van Baerlestraat op een top locatie tussen de high-end PC Hooftstraat en op steenword afstand van het Museumplein. Ondertussen zijn er ook in Rotterdam en Den Haag Petit Bateau winkels, maar de Amsterdamse locatie blijft de belangrijkste voor Petit Bateau.

Meest gelezen

Kom meevieren: 7 Days of Petit Bateau

Deze winkel was, in tegenstelling tot de iconische basics, aan een opfrisbeurt toe. Zo gezegd zo gedaan en oh wat is het mooi geworden! Om de nieuwe winkel te openen, zijn er vanaf de 19de, 7 dagen lang allemaal evenementen te doen in de winkel.

Op donderdagavond 22 september kun je tijdens de 'Girlsnight' een manicure in Petit Bateau stijl krijgen door Jessica Scholten. Jessica werkt onder andere voor internationale ELLE edities en is een bekende gast bij Fashion Week in Amsterdam, Parijs en Londen. Ook krijg je deze hele week een ELLE mee!