Waarom je in love gaat zijn met Mickey uit Love

Nieuwe personal style-items van Gillian Jacobs' Mickey in het tweede seizoen van de Netflix-hitserie Love. Spoiler alert: de overall is terug!

Meest gelezen

We schreven al eens eerder over onze slapeloze binge-nachten met Mickey en Gus tijdens seizoen 1 van de hitserie op Netflix. En over dat dat niet alleen kwam door de vernieuwende verhaallijn en het briljante acteerwerk van Gillian Jacobs en Paul Rust. Nee, Mickeys effortless stijl weegde zwaar mee. Homegirl heeft swag. Op een, gek genoeg, behaloze,vlekken op je broek-manier.

Zo was er de Mr. Lucky's-polo, die in zijn eentje preppy terug op de kaart zette. Niet op de foto: Micky heeft er geen broek onder aan, wat we niet zouden aanbevelen, maar waardoor we wel meteen verliefd op haar werden.

Advertisement - Continue Reading Below

Er was een fantastisch varsity jacket:

Er was de uitgaanstop. Zo nineties. No bra needed:

Meest gelezen

Het veel te kleine army jacket dat eroverheen ging. De cover van ELLE april al gezien? Camouflage is opnieuw een ding, en dat wist Mickey dus al lang.

Die vintage tanktop op een satijnen rokje, want waarom niet:

De comfy AF ritsbare ochtendjas met capuchon:

Sokken in badslippers? Mickey made it work:

Er was een overall. Omdat dat PRECIES is waarin je op een zaterdagmiddag je hele inrichting overhoop wil gooien:

En last but not least: de rode body die zo'n beetje de prop van de show werd.

Fast forward naar maart 2017. Want, dames en heren, seizoen 2 is in première gegaan op Netflix.

Over of we de verhaallijn over de disfunctionele relatie tussen Mickey en Gus net zo goed vinden als in het eerste seizoen laten we je zelf oordelen. (Wat we wel alvast verklappen: vooral de bijrollen stelen dit keer de show.) Maar ook nu is de personal style van Mickey al reden genoeg voor een binge-weekend. Een kleine greep uit het aanbod.

De overall is terug:

Er kwam een kleine upgrade in uitgaanslooks dankzij ruffles:

Maar (wees niet bang) behaloos luidt nog steeds het credo:

Dit retro sport shirt <3:

En dan hebben we het nog niet gehad over deze pyjama-esque top en het feit dat Mickey nog steeds niet van sigaretten af kan blijven (wat dan weer dit soort charmante beelden oplevert, waar de serie toch echt niet zonder kan, als je het ons vraagt).

Kortom: Netflix dus. Vanavond nog.