Vergeet modellen, Gucci's nieuwste muzes zijn aliens

Gucci, phone home.

Meest gelezen

Gucci's next topmodels zijn geen leden van een it-girl familie met een achternaam die klinkt als Hadid of Jenner. Geen supermodels uit de nineties die een comeback maken. Ook geen modellen op leeftijd die de wereld verrassen met campagnefoto's in lingerie. Nee, creative director Alessandro Michele zocht zijn muzes iets verder van huis: in outer space.

In een serie 'castingvideo's' op Instagram, gelabeld met de #GucciAndBeyond, stelt het Italiaanse modehuis haar nieuwste modellen voor. De extra-terrestrial figuren komen uit 'very green Kerelanda', of van 'planeet Xoph' of 'Xeod', met boodschappen als 'I want to recite a few epic verses of their romantic poetry… Perhaps that will arouse your android feelings.'

Advertisement - Continue Reading Below

Human was nog nooit zó begin 2017.

Eigenlijk komt deze campagne niet eens als een verrassing, aangezien we weten dat Alessandro Michele's herfst/winter 2017-collectie zijn interpretatie was van de toekomst. Als het aan hem ligt komt something out of this world dus onze kant op. Mooi dat ze blijkbaar in vrede (en goeie kleding) komen.

Meest gelezen