De leukste Twitterreacties op de nieuwe McDonald's-uniformen

Greeting earthlings, we have now taken over your timeline.

Meest gelezen

McDonald's heeft in Amerika nieuwe uniformen voor haar personeel laten maken. Voor het eerst in de geschiedenis van de fastfoodketen ontworpen door designers. Bindu Rivas en Waraire Boswell luiden hun namen.

Saillant detail: Bindu Rivas, die nu grote sterren als Ryan Gosling, Bruno Mars, Ellen DeGeneres en Pharrell kleedt en ook atleten onder wie Kobe Bryant, LeBron James en Kevin Durant, werkte ooit zelf bij McDonald's en probeerde nu met de nieuwe outfits naast comfort, wat meer zelfverzekerdheid aan het personeel te geven.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar of hij daarin geslaagd is?

Meest gelezen

De minimalistische grijze pakjes ogen nogal intergalactic. 'Part Star Wars, part Yeezy Season 6' ook wel, volgens zowel (een derde van het) McDonald's-personeel en het internet. En dat internet, zo weten we inmiddels, dat steekt nimmer een mening onder een stoel of bank. En al helemaal niet wanneer het 's werelds meest iconische fastfoodketen betreft.

Oh well, er bestaat niet zoiets als bad publicity, toch? Daarom, de leukste reacties op McDonalds nieuwste outfits op Twitter:

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Het is overigens niet de eerste keer dat McDonald's van pakjes veranderd. Kijk maar naar onderstaande post die de keten zelf deed over haar uniformtransities door de jaren heen: