Dit is Victoria Beckhams alternatief voor jeans en een T-shirt

Maar of het gewone volk hier ook mee wegkomt...

Meest gelezen

Victoria Beckham, high-end-designer die ze er is, spot je nog maar zelden in het uniform dat de gemiddelde mens het liefste draagt: Jeans & T-shirt. Toegegeven: de killer heels waarmee ze haar carrière als modeontwerpster in ging worden inmiddels met regelmaat vervangen voor een design-y slipper of sneaker...

 fashion victoria beckham posh spice flats flat shoes GIF

Giphy.com

... maar jeans verruilde ze al lang gelee voor haar inmiddels signature classy doch casual bottoms: mannelijke, oversized bandplooibroeken.

Advertisement - Continue Reading Below

In de mix met een kasjmieren longsleeve of crispy witte bloes komt ze hierin immer stijlvol voor de dag, zonder volledig aan draagbaarheid in te leveren. Want: drukke zakenvrouw met vier kinderen, enzovoorts, enzovoorts.

Meest gelezen

We kunnen dus concluderen dat La Beckham – een pietsie afgegluurd van de Phoebe Philo's (Céline) en Stella McCartneys (Stella McCartney) van deze wereld – een nieuw soort casual op de kaart zette, (dat overigens voor het gewone modevolk nog steeds #goals is, zo goed. En duur. Maar dat terzijde.)

Onlangs bereikte dat nieuwe casual van de ex-Spice Girl een nieuw hoogtepunt. Nu de pyjama-op-straat-trend een piek beleeft, lanceerde Victoria déze jongens in haar spring/summer 2018-collectie, waarin ze onlangs meerdere keren zelf op straat werd gespot:

De ruit, de XXL-mouwen, de pyjamavibe; het klopt allemaal met de trends van nu, maar toch rijst de vraag: wie anders dan Victoria Beckham komt hiermee weg? Wie het weet mag het zeggen.

 victoria beckham GIF