Deze 5 klassiekers moet je hebben voor de herfst

​Met deze tijdloze items ga je stijlvol de herfst in en kom je ook de winter prima mee door.

Meest gelezen

1 Leren jasje

Advertisement - Continue Reading Below

Het leren jack blijkt jaar-in-jaar-uit de held van de herfst. Bovendien is het met deze aangename temperaturen nog te warm voor het 'puffed' jack, die je deze winter veel gaat zien. En reken maar dat je 'em volgend jaar weer uit de kast haalt. En het jaar daarna. En daarna...

Acne Studios - leather jacket, via my-theresa.com (€ 1300)

2 Bretonse top

De streep heeft een vaste plek op de klassiekers-lijst. Om je inner-Francaise te showen en dat beetje je ne sais quoi in je garderobe.

Meest gelezen

J.Crew - striped top via net-a-porter.com (€ 48)

3 Zwarte skinny

Ondanks dat de skinny jeans geduchte concurrentie heeft gekregen van de flared, kan laatste de klassieker niet van de lijst stoten.

Levi's - black skinny jeans via levi.com (€ 99,95)

4 UGG boots

In het rijtje van klassiekers horen ook de boots van UGG (tien jaar geleden al favoriet). You either love it or hate it, comfortabel zijn ze in ieder geval. De nieuwe collectie is bovendien water- en vuilafstotend, dus geen reden meer om ze alsnog te adopteren als nieuwe najaarsklassieker. Iets met 'tegen weer en wind'.

UGG - classic 2.0 boots via ugg.com (€ 169,95)

5 Schoudertas

Nog geen schoudertas in je collectie? Hoe dan? Investeren kun je leren en als iets de moeite waard is, dan wel dit klassiek rode exemplaar. Geloof ons maar.

J.W. Anderson Logo Purse - leather shoulder bag via my-theresa.com (€890)

Laat de herfst maar komen