ELLE komt met een Fashion & Luxury Management opleiding!

Voor elke #girlboss in wording.

SPONSORED

Iedereen die weleens een favoriet merk van de radar heeft zien gaan of een nichemerk plotseling heel groot heeft zien worden, weet dat mode naast een creatieve ook een heel zakelijke kant heeft. Voor ieder succesvol merk zijn er tientallen, misschien wel honderden, merkjes die met moeite hun hoofd boven water kunnen houden. We kijken misschien vooral naar de mensen achter de tekentafel en naaimachine, maar het zijn niet alleen de – geweldige – outfits die een label tot een succes maken. Het is ook een fantastisch management.

Advertisement - Continue Reading Below

ELLE International kondigt deze zomer een samenwerking aan met MIT University in Massachusetts, VS, en de Complutense Universiteit in Madrid om de volgende generatie modebazen klaar te stomen; de drie instituten hebben de handen ineen geslagen om het ELLE International Fashion & Luxury Management Programma te lanceren.

De nieuwe generatie modebazen

De opleiding, die duurt van november 2017 tot mei 2018, biedt jonge professionals in de mode en luxe-industrie toegang tot ervaren professionals aan de MIT Sloan School of Management en de Complutense in digitale lesvorm of modules op locatie in Boston, New York, Parijs en Madrid (Je kunt alle modules op locatie bijwonen, of een deel in Amerika of Europa volgen, en de rest online).

More From advertorial
20 articles
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy
Eerste hulp bij kerststress
Elle NL + Sissy-Boy
Cadeaus onder de 50 euro
5 Rituals-cadeaus onder de 50 euro
Elle NL + Rituals

Modesteden

Iedere bestemming richt zich op een ander aspect van de business: fast fashion in Madrid, haute couture in Parijs, premium brands in New York en innovatie op de MIT campus in Boston. Alle vier locaties geven deelnemers toegang tot zakelijk leiders en mode-experts in de meest glamoureuze en vernieuwende steden ter wereld. Het leerplan en het innovatieve programma zijn een goede afspiegeling van de wereldwijde markt, en is gebaseerd op het bestuderen van cases, die inzichtelijk maken hoe de modebusiness werkt.

'Als een grote speler in de mode- en luxesector heeft ELLE altijd haar expertise gedeeld met haar lezers,' zegt Constance Benque, CEO van ELLE Frankrijk en ELLE International. Dat wordt nu omgezet in een heus diploma; na afloop van het academische jaar ontvangen deelnemers een MIT Sloan Executive Education certificaat dat wordt afgegeven door ELLE en de Complutense universiteit.

Details en toelatingseisen vind je hier. Je kunt je nu inschrijven.