AFW Downtown: jeansatelier & green fashion

Morgenavond start het officiële Fashion Week-program. Ondertussen dendert het Downtown-programma door. Ditmaal jeans op maat, een verantwoorde modelunch en werk van alumni.

ATELIER TOSSIJN
Bubbels! Atelier Tossijn is een hele dag in het filiaal van SPRMRKT aan de Rozengracht te vinden. Jeans wordt door Atelier Tossijn op maat gemaakt, zodat-ie perfect bij jouw lijf past. We horen je al denken: bij een opening horen bubbels en hapjes toch? Lijkt ons ook.

> Donderdag 12 juli, van 16.30 tot 22.00 uur, aan de Rozengracht 191-193.

 
GOOD FASHION, GOOD FOOD
De combinatie van kleding en goed eten maakt ons immer blij. Tijdens Good Fashion, Good Food worden deze twee heerlijkheden gebundeld en kun je in de conceptstore van groen modelabel Charlie Mary en Lunchroom Beter&Leuk terecht voor allerhande vermaeck op het gebied van groene mode en verantwoord eten. Yum!

Advertisement - Continue Reading Below

> Donderdag 12 juli van 17.00 tot 21.00 uur in de Gerard Doustraat 84.

 
ARTEZ FASHION MASTERS
Een handjevol alumni van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten toont haar werk tijdens ArtEZ Fashion Masters. Vier modestudenten en drie schoenmodestudenten tonen hun werk in de etalage van Van Ravenstijn. Als je de zaak binnenstapt kun je je vergapen aan een short film rondom het werk van de studenten van de hand van Team Peter Stigter.

> Donderdag 12 juli, van 17.00 tot 22.00 uur aan de Nieuwe Spiegelstraat 7B-9A in Amsterdam. 

 
Vandaag is er ook van alles te doen tijdens Downtown-programma >