Lady Gaga opent Philip Treacy-show

Hoedenmaker Philip Treacy maakte tijdens Londen Fashion Week een knallende comeback. Met behulp van niemand minder dan Lady Gaga.

Meest gelezen

In een felroze rouwkleed stapte de zangeres in – uiteraard – torenhoge schoenen de catwalk op, waarna ze riep: ‘Ladies and gentlemen, the greatest milliner in the world: Philip Treacy.’ Daaropvolgend ging de spectaculaire hoedenshow van start, die dit keer was geïnspireerd op Treacy’s goede vriend, wijlen Michael Jackson. De modellen waren dan ook gehuld in vintage Michael Jackson-kostuums met bijpassende Philip Treacy-ontwerpen op het hoofd. Wow. Nemen wij ons, eh, hoedje voor af.

Advertisement - Continue Reading Below

 

GAGA STEELT DE SHOW
De Britse hoedenmaker – die talloze celebs en royals tot z’n klantenkring mag rekenen – had al meer dan een decennium niet meer tijdens Londen Fashion Week geshowd, dus een grootse comeback was wel te verwachten.

 
Pssst… ELLE was bij de lancering van Lady Gaga’s eerste parfum Fame >

 
Ook bekende koppen als Kim Cattrall, Grace Jones, Nick Cave en Vivienne Westwood vlijden neer op de eerste rij om het gebeuren te aanschouwen. Alle ogen waren toch vooral gericht op Gaga, die tijdens de repetities ook naast Philip Treacy plaatsnam in een opvallend Alexander McQueen Pre-a/w 2012-ontwerp en uitbundige bloemenhoofdtooi van de Britse hoedenontwerper. Ze kan het hebben immers.

Meest gelezen

 
Zelf een beetje Gaga meepikken? De zangeres staat vanavond en morgenavond in Ziggo Dome in Amsterdam. Bekijk tot die tijd hieronder haar catwalkoptreden bij de Philip Treacy-show…