Miley Cyrus en haar tepelplakkers gingen naar Alexander Wangs afterparty

En het was er weer één die de tongen deed rollen.

Meest gelezen

Alexander Wang en zijn inmiddels legendarische afterparty’s tijdens New York Fashion Week; het is een ware traditie geworden. Het idee? Niemand weet dat Wang een feestje geeft, totdat Wang plots een feestje geeft. Ook belangrijk: de gastenlijst, die al net zo geheim is als het feestje zelf. Gelukkig kunnen wij niet-genodigden weer eens goed nagenieten met de foto’s.

TEPELPLAKKERS
En gut, Studio 54 was er niets bij. Alexander Wang hield zijn feest afgelopen zaterdag in een pakhuis en niemand minder dan Miley Cyrus was de act van de avond. Of nou ja, act… Ze was er – met tepelplakkers in de vorm van ijshoorntjes, wietplantoorbellen en een bril bezaaid met kleurrijke pillen – en dat is eigenlijk al show genoeg.

Advertisement - Continue Reading Below

‘BEST NIGHT EVA!’
Dachten we dat de 21-jarige zangeres het iets rustiger aan deed de laatste tijd, afgelopen weekend liet ze zien dat ze nog steeds kan feesten als de beste. Niet verwonderlijk dat ze aan het einde van de avond dan ook op Instagram postte: "Best night eva with @alexanderwangny".

Wang himself prijkt trouwens ook op aardig wat ehm, beschonken foto’s met Miley en stak geheel in stijl voor de zoveelste selfie zijn tong uit. Wie het ook allemaal live konden aanschouwen? Kendall en Kylie Jenner, Hailey Baldwin en Gigi Hadid. Die deden het echter wat rustiger aan (al is dat niet zo moeilijk met een twerkende Miley naast je).

Meest gelezen

 

 

 

 

 

Alexander Wang huurde Nicki Minaj ook in voor iets 'heel speciaals' >