DIT droegen de Kardashian/Jenners allemaal naar #YeezySeason3

Kanye West en zijn nieuwe kledinglijn voor Adidas zijn weer eens trending.

Meest gelezen

Gisteravond showde Kanye West zijn #YeezySeason3 in New York en het was mayhem (MAYHEM!). Van de kleding tot de productie tot zijn nieuwe The Life of Pablo-album, die gisteren voor het eerst van begin tot eind werd afgespeeld. Het was weer een show om over na te praten. Kanye West ontwierp zijn nieuwe #YeezySeason3 trouwens samen met Balmains Olivier Rousteign, dus wellicht zie je wat invloeden voorbij komen in de show (bekijk de foto's hier).

Advertisement - Continue Reading Below

Hier kun verder nog ALLES lezen over de hysterie, maar laten we ook even een blik werpen op wat de Kardashian/Jenners naar het spektakel droegen.

De hele familie was van de partij, compleet gehuld in (laten we hopen nep?-)bont, glitters en doorschijnende stoffen. Amai.

Meest gelezen

 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Caitlyn en Kris zaten uiteraard op de eerste rij om hun schoonzoon aan te moedigen:

 

En Kendall Jenner ontfermde zich over North, terwijl Kim Kardashian de headlines haalde met haar platinablonde pruik:

 

Khloé's ex-man Lamar Odom maakte voor het eerst sinds zijn overdosis zijn publieke debuut en week volgens omstanders de hele avond niet van Khloe's zijde. Kris zei gisteren in een interview dat ze hoopt op een 'happy ending' voor de twee, dat ze weer bij elkaar komen. Dit begint daar alvast op te lijken.

 

Tot zover de roerige start van New York Fashion Week. Wat volgt?

Meer zien? ALLES over de #YeezySeason3-show lees én bekijk je hier >