De benen van Blake werden gesommeerd de catwalk te verlaten

Maar dat deden ze niet.

Meest gelezen

Er zijn wat van die ongeschreven regels waar iedereen zich keurig aan houdt tijdens Fashion Week. Zéker zij die het voorrecht hebben om op de eerste rij te mogen zitten. Eén van die 'regels' is dat je de benen niet uitgebreid over elkaar kruist, met een puntige pump priemend naar de modellen. Naast het overduidelijke struikelgevaar is die front row-etiquette ook ingesteld voor al die fotografen die proberen zwierige outiftshots te vangen. Zónder een rij (blote) benen in beeld aan de zijkant.

Advertisement - Continue Reading Below

BENEN BINNENBOORD BLAKE
Wie de front row-pics wat beter bekijkt, ziet dat lang niet iedereen zich netjes aan die regel houdt. En verdraaid, hierboven en -onder fotobewijs van de (knappe) benen van Blake Lively die VOL boven het showpad van Michael Kors bungelen.

En laat Page Six nou weten dat de aanwezige catwalkpolitie haar vlak voor aanvang van de show netjes heeft gevraagd de benen binnenboord te houden. 'Lively luisterde blijkbaar niet en hield haar benen stijf over elkaar.' QUELLE HORREUR! De dame naast haar luisterde aanvankelijk overigens ook niet (foei), maar zij is Blake Lively niet, dus dat doet er niet toe. Dit is Serena van der Woodsen. En haar benen doen wat ze willen. Oké?

Meest gelezen

 
(PAS OP! Blake's jas, Blake's jas!)

 

 
Ondertussen waren de benen van Lady Gaga te gast op de catwalk van Marc Jacobs. En dat zag er ZO uit... >