Victoria Beckham krijgt de Britse ridderode van Queen Elizabeth

Maar daar komt nu flink wat kritiek op...

Meest gelezen

Van de Spice Girls naar een enorm mode-imperium; je moet het maar doen. Zo denkt ook Queen Elizabeth van Engeland, want in 2017 geeft ze Victoria Beckham een heuse ridderorde.

Posh Spice wordt geridderd

People laat weten dat Vic op de Koningins ridderorde-lijst van 2017 staat en krijgt volgend jaar de OBE (Officer of the Most Excellent Order of the British Empire) uitgereikt. Ze wordt hiermee geëerd voor haar noeste arbeid in de mode en haar liefdadigheidswerk. Beckham is namelijk niet alleen ontwerpster, maar treedt ook op als UNAIDS goodwill ambassador.

Advertisement - Continue Reading Below

Volgens de Daily Mail heeft Victoria Beckham het mooie nieuws tijdens Kerst aan haar familie verteld en is ze 'delighted and humbled'. 13 jaar geleden werd haar man David Beckham al geridderd, voor zijn mooie voetbalprestaties. Hij zei toen dat het 'one of his proudest moments' was.

Kritiek

Toen het nieuws dat Victoria Beckham een OBE krijgt bekend werd gemaakt, kwam er meteen een storm van kritiek, omdat sommigen vinden dat ze de eer niet verdient. Opmerkelijk, aangezien ze toch een aardige CV heeft opgebouwd - ze zat in de grootste vrouwelijke popgroep ooit en heeft het weten te schoppen tot één van de grootste ontwerpers van Engeland - en veel liefdadigheidswerk verzet.

Meest gelezen

Enne, toen haar man de ridderorde kreeg, had niemand kritiek. Een beetje een double standard misschien?