LiLo 4 Ungaro: het oordeel

Was de show van Lindsay Lohan voor Ungaro een totale afgang?

Lindsay Lohan toonde haar eerste collectie voor Ungaro tijden Parijs Fashion Week. Was het wat? ELLE UK ging voor de zekerheid toch maar even kijken en velt haar oordeel.

 

Het begon niet al te best voor Lindsay Lohan in Parijs: ze werd belaagd door paparazzi, de inloop was chaotisch en de show begon drie kwartier te laat. Iets dat voor een lunchshow in Parijs behoorlijk ongebruikelijk is.

 

En toen kwamen de kleren. Die waren vooral erg eh, Lindsay Lohan. Alles zag eruit alsof La Lohan het zelf graag aan zou trekken. Niet noodzakelijkerwijs een goede zaak voor een modehuis met het statuur van Emanuel Ungaro.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DE COLLECTIE

Er waren vloekende roze en oranjetinten, feestjurkjes in jarentachtigstijl compleet met bonte stola’s en hysterisch veel harten: ze zaten op alles van bandeautop tot geprinte minirok.

 

Toegegeven: Estrella Archs (hoofdontwerper) en Lindsay Lohan hadden maar een maand de tijd om deze collectie te maken. Maar de algehele tendens was toch dat het beter had gekund. Of dat ze hadden moeten wachten tot volgend seizoen.

Meest gelezen

 

DE REACTIE

Aan het eind van gebeuren kwamen Lindsay en Archs hand in hand het plankier op om hun applaus in ontvangst te nemen. Precies zoals Mounir Moufarrige, Ungaro’s ceo, het had gewild. Maar Lindsay zag er meer dan een beetje zenuwachtig uit. Boze tongen beweerden dat ze had gehuild.

 

De reactie van het publiek was op zijn best lauwwarm te noemen. Geen beste show. Maar oordeel zelf...

 

Kijk hier naar de S/S '10 show van Emanuel Ungaro >

 

Bron: ELLE UK