NYFW: Victoria, Zac & Marc

Heerlijkheid uit New York: de shows van o.a. Victoria Beckham, Zac Posen en Marc Jacobs.

VICTORIA BECKHAM
De ex-Spice Girl doet het goed bij het modevolk. Victoria kreeg namelijk lovende woorden over haar herfst/wintercollectie voor 2010 van o.a. WWD en de Britse Vogue. De collectie was dan wel typisch Posh, maar perfect gesneden en met prachtige pasvormen. Veel jurken met draperieën in rijke kleuren als poederroze, warm rood en ravenzwart.

 

Extra leuk: de modellen droegen allemaal ronde zonnebrillen uit haar nieuwe zonnebrillenlijn en torenhoge hakken van de hand van Victoria in samenwerking met Brian Atwood.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk hier de catwalkshow van Victoria Beckham voor a/w 2010 >

 

ZAC POSEN
Zac Posens wintercollectie was kleurrijk als een warme herfstdag. Prachtig gemaakte pakjes, jassen en jurken in kleuren als camel, diep rood, roestbruin en okergeel. Ook zagen we veel asymmetrische creaties en printjes in de a/w 2010 collectie van Zac Posen.

 

Bijzonder: supermodel Alek Wek liep mee in de show van Posen.

 

Meest gelezen

MARC JACOBS
Last but not least: Marc Jacobs! Het was gisteren Marcs dag, die de wintercollectie voor 2010 van zijn hoofdlijn showde. Een warme collectie met veel oversized jassen en rokken tot over de knie.

 

Qua kleurgebruik zagen we veel grijs- en pasteltinten met enkele kleuraccenten in geel en zilver. Veel breisels, tweedstoffen en fluweel. Mooi!

 

Check hier zelf de a/w 2010 collectie van Marc Jacobs >