FASHION WEEK

New York Fashion Week is in volle gang. Next up: de winterse catwalkshow van Tommy Hilfiger, die je dit seizoen live bij ons kunt volgen!

Pharrell Williams kan alles. Niet alleen monsterhits maken en kleding ontwerpen, maar ook de oceanen een handje helpen. Hij is curator van de RAW for the Oceans-kledingcollectie, een samenwerking van G-Star en Bionic Yarn. ELLE was bij de presentatie op New York Fashion Week.

Wachten op Fashion Week? Kom nou. Baas boven baas By Malene Birger liet haar herfst/winter 2014-collectie, bomvol machtig prachtige borduursels, rijke prints en statement juwelen, al eerder deze week over de catwalk gaan. We namen een duik achter de schermen. Kijkt u mee?

Malene Birger kondigde onlangs nog aan afstand te doen van haar functie als hoofddesigner >

Foto’s: Thomas Degner

No kidding! Catwalkqueen Cara Delevingne krijgt het nog steeds op haar heupen als het catwalkseizoen start, zo weet goede vriendin en collega Joan Smalls te verklappen aan Fashionista. En laat fashion week-mania nou voor de deur staan…

I die. Dit is waarom we deze Fashion Week geen show van Rachel Zoe te zien krijgen.

Alexa Chung heeft er een schnabbel bij.

Amsterdam Fashion Week is a goner. Bekijk hier de hoogtepunten uit de collecties die over het Amsterdamse plankier gingen.

 

Van modellen backstage tot de knapste outfits en de celebs front row; dit is Amsterdam Fashion Week door de lens van ELLE >

 

Foto's: o.a. Team Peter Stigter

Marc Jacobs heeft snode plannen met fashion week.