FASHION WEEK

Hoofdtooien van pauwenveren, zwart see-through, leer, glitters, dramatische muziek; Marc Jacobs pakte flink uit met zijn laatste Louis Vuitton-show, waarvoor hij meteen maar alle decors van de afgelopen seizoenen liet aanrukken. Zijn laatste collectie droeg Jacobs op aan vrouwen die hem inspireren ‘and the showgirl in every one of them’; Jane Birkin, Coco Chanel, Carlyne Cerf de Dudzeele, Juliette Greco, Madonna, Barbra Streisand en Anna Wintour. ‘Hun stijl, verbeelding, creatieve talent, visie en stem hebben ons landschap veranderd.’ Aldus de designer.

 

Bekijk met eigen ogen de video van de Louis Vuitton-show! >

 

Foto's: IMAXtree

Karl Lagerfeld maakte een waar kunstwerk van de nieuwste Chanel-show @ Grand Palais in Parijs. De collectie was volledig geïnspireerd op kunst, de catwalk stond en hing vol met Chanel art en zelfs op de ogen van de modellen (Cara Delevingne, Lindsey Wixson, Miranda Kerr) toverde haar- en make-upartiest Sam McKnight heuse schilderijen. Een kleurrijk feestje op z’n Karls, dat was het. Kijk mee naar de hoogtepunten.

 

Deze celebs waren erbij >

 

Foto's: IMAXtree

Neerlands trots Viktor & Rolf showden afgelopen zaterdag hun zomercollectie voor 2014 aan het Parijse modepubliek. Een vrouwelijke collectie met een rebels en preppy randje. Het duo liet zich inspireren door het klassieke schooluniform. Kijk snel mee naar de 10 hoogtepunten van de show.

 

Meer hoogtepunten van Parijs Fashion Week zien? Plaatjes kijken >

 

Foto's: IMAXtree