FASHION WEEK

Chaos alom! Dit gebeurt er voor je die prachtige streetstyle-beelden uit Parijs op je beeldscherm ziet.

Over streetstyle gesproken: outfitinspiratie to the max! >

Beeld: IMAXtree

#tasjeerbij? Karl Lagerfeld toverde het Grand Palais dit seizoen om in een heuse Chanel-supermarkt. 'Coco flakes' incluis. De eerste beelden van Team ELLE en andere modejournalisten druppelen binnen. Hou ELLE.nl in de smiezen voor het volledige catwalkverslag!

Hysterie alom: de bezoekers van de Chanel-show sloegen na afloop – très chic – aan het plunderen >

Foto's: Twitter & Instagram

Wat gaat er bij ELLE’s Cécile, fashion director Esther en shopping editor Nicole mee in de koffer naar Parijs Fashion Week? Hun key-items op een rij.

Volg Team ELLE live @ Fashion Week via Instagram! >

Ja, bent u daar? Om 19.00 uur stipt zie je hier live(!) de catwalkshow van Maison Martin Margiela voor autumn/winter 2014 @ Parijs Fashion Week.

Carice van Houten, de enige Nederlandse actrice die door Dior gekleed wordt, zat vandaag op de eerste rij tijdens de Christian Dior autumn/winter 2014-catwalkshow in Parijs. Carice deelt exclusief met ELLE haar zelfgemaakte snapshots, van de voorbereidingen tot aan showtime. Kijk snel wat Carice front row droeg!

Vorige week schitterde Carice in Dior tijdens de winkelopening in Amsterdam >

De moeders en oma's vliegen ons om de oren. Na Marc Jacobs kiest ook Rick Owens voor dames op leeftijd. Op de catwalk, voor zijn a/w 2014-show in Parijs. En dat kunnen we best waarderen.

Overigens is het niet de eerste keer dat de ontwerper voor echte modellen kiest: kunt u zich de woeste dansers uit zijn s/s 2014-show nog herinneren?

Dit was de show uit Milaan waar iedereen het over heeft >

foto's: IMAXtree

Van Gareth Pugh zijn we wel wat gewend. Toch wist zijn all white and silver herfst/winter 2014-show de tongen flink los te krijgen. We noemen een hysterische post-it trui, een trouwjurk van transparant plastic en een hoed waar Pharrell Williams ongetwijfeld jaloers op is. Het moge duidelijk zijn; deze show moet je even gezien hebben. We verzamelden de tien opvallendste looks.

Front row @ H&M Studio & meer Parijs Fashion Week >

Foto's: IMAXtree

H&M showde gisteravond @ Parijs Fashion Week de autumn/winter 2014-collectie van de exclusieve lijn H&M Studio. De live-show gemist? Check hier de video van de spetterende show. En we maken graag van de gelegenheid gebruik om alvast onze 10 lievelingslooks eruit te vissen. Is het al najaar?

H&M opent de ALLERGROOTSE winkel van Europa in... >