Hollands glorie: Wat droegen de bn'ers tijdens de Nederlandse première van Brimstone?

En vooral: hoe pakte dat uit?

Newly mom Carice van Houten schitterde door afwezigheid, maar gelukkig was een grote delegatie collega-bn'ers er wel; de Nederlandse première van Martin Koolhovens nieuwe, veelbesproken rolprent Brimstone, met oa Guy Pierce, Carice dus, en de Amerikaanse Dakota Fanning in de hoofdrol. Vanwege Koolhovens Nederlandse roots kreeg Amsterdam afgelopen maandag de primeur waarna nog andere premièrefeestjes elders in de wereld zullen volgen. Op Koolhovens verzoek lag er geen rode, maar een zwarte loper uitgerold, passend bij het donkere thema van de film én Koolhovens favoriete kledingkleur. En over kleding gesproken: hoe is het inmiddels gesteld met de outfitkeuzes van onze bn'ers? We namen de 10 opvallendste looks onder de loep:

Advertisement - Continue Reading Below

Bo Maerten

Bo Maerten is hier al even mooi als in onze modeserie met haar in ELLE januari. Bo rocks! En kant is altijd een goede optie voor een première. Klein puntje van kritiek: van

ons had de styling iets meer oompf mogen hebben. Rock en roll in het kapsel,

een statement oorbel, dat werk.

Jennifer Hoffman

Niks meer aan doen. Well done, Jennifer!

Advertisement - Continue Reading Below

Gaite Jansen

Mooi. Stijlvol. Ook hier niets op aan te merken.

Tanja Jess

Tanja Jess koos voor een gewaagde maar mooie kleur, waarvoor heel veel bonuspunten. Strapless blijft een struikelblok. Werkelijk níemands oksels komen er charmant in uit. 

Advertisement - Continue Reading Below

Hanna Bervoets

Leuk dat Hanna Bervoets hier een eigen variant brengt van het mannenpak. Toch geven wij liever de voorkeur aan het echte werk.

Lies Visschedijk

Lies Visschedijk kiest wél voor het echte werk. Tof! Maar doordat ze nu een identiek setje vormt met haar partner verliest haar look zijn kracht.

Advertisement - Continue Reading Below

Melody Klaver

Fluweel en kant zijn goede première-ingrediënten. De top van actrice Melody Klaver (op links) had alleen wat stijlvoller gemogen.

Hanna Verboom

Het staat haar mooi, maar deze look valt niet direct in de categorie 'première'. Als kantoorlook: helemaal goed.

Advertisement - Continue Reading Below

Yootha Wong-Loi-Sing

Yootha Wong-Loi-Sing nomineerden we in 2016 niet voor niets voor een ELLE Personal Style Award: haar looks zijn immer on point. Hoewel deze outfit toch ook net iets meer neigt naar daywear dan avondjurk. Maar dat mag de pret van deze verschijning niet drukken.

Emily Jones en Dakota Fanning

Eerlijk is eerlijk: de rodeloperervaring straalt van deze jurkkeuze af van de Britse Emily Jones (links) en Amerikaanse Dakota in respectievelijk Red Valentino en Miu Miu. Voor de première van Brimstone vlogen ze speciaal naar Amsterdam.