Anna ♥ ballet

Bij Anna Dello Russo regeren de hogere balletsferen. De Italiaanse is helemaal into Black Swan en dat komt niet alleen door haar liefde voor gevederte.

Dello Russo sprak haar enthousiasme uit over de nieuwe Haute Couture-collectie van The House of Worth die afgelopen week werd getoond Parijs. De collectie van Giovanni Bedin stond werkelijk bol van theatrale tutu’s. De Italiaanse stijlkoningin vond de collectie prachtig excentriek, helemaal in de stijl van Black Swan, dus hélemaal spot on.

 

Alles over Paris Haute Couture >

 

THE HOUSE OF WORTH
Na een afwezigheid van ruim vijftig jaar werd The House of Worth – een van de oudste haute couture-labels – vorig jaar weer nieuw leven in geblazen. Onder aanvoering van Giovanni Bedin straalt The House of Worth weer nostalgische luxe uit met prachtige tutu's, bergen tule en korsetten met delicaat kant.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk Anna in al haar doldwaze outfits >

 

BLACK SWAN
De hoogbenige editor at large van Vogue Japan kruist bovendien haar vingers voor Black Swan-actrice Natalie Portman die genomineerd is voor de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol. Ze verklaarde dat ze van harte hoopt dat Natalie het felbegeerde beeldje in de wacht sleept. De mooie actrice mocht al de Golden Globe voor beste actrice in ontvangst nemen.

 

What's next? Anna Dello Russo als prima ballerina in het Bolsjoj gezelschap?