What not to wear

Jumpsuits? Bah. Klompen? Nee, nee. Mannen vellen hun modeoordeel. Snoeihard.

Wat de man nu werkelijk van de modetrends vindt? Pak pen en notitieblok erbij: dit is waar hij de vrouw níet in wil zien.


Waar wij dolenthousiast kunnen raken van een winkel tjokvol jumpsuits met print, blazers met brede schouders en een luipaardshirt, haalt de gemiddelde heteroman zijn neus op. Telegraph.co.uk heeft een poll op een panel mannen losgelaten. Het resultaat: Ten things men hate about your wardrobe.

Advertisement - Continue Reading Below


POEP IN DE BROEK
Met op de laatste plaats… de harembroek. De gemiddelde reactie op een foto van de immer stijlvolle Elle Macpherson in harembroek: ‘Hammertime’. En: ‘Het lijkt alsof ze in haar broek heeft gepoept.’ Auch.


Ook de jumpsuit moet het onderspit delven (‘alleen geschikt voor topmodellen’), evenals de luipaardprint (‘ordinair!’). En dan de tuinbroek. O-zo schattig gespot bij o.a. stijlicoon Alexa Chung. Respons van de heren: ‘Waarom is ze gekleed als een reuze baby?’ Oi.

Meest gelezen


De complete top tien:


1. De tuinbroek
2. Schoudervulling
3. Granny chic (ook: Vintage chic of geek chic)
4. Klompen
5. Enkelsokken in sandalen
6. Luipaardprint
7. Jumpsuits
8. Boyfriend jeans
9. Dr Martens laarzen
10. De harembroek


Zijn we benieuwd wat het heerschap vindt van Madonna in onderbroek en kanten jurk. Alexandra Burke in badpak. En al die andere prachtfoto’s van – althans, dat vinden wij – modemissers >


Om je garderobe aan te vullen met jumpsuits en ander heerlijks kun je dit weekend terecht bij Perfectly Basics >