Sylvester Stallone ontwerpt

Tijd voor een carrièreswitch, zo vond Sylvester Stallone: hij is aan het ontwerpen geslagen.

De acteur zou een tijd geleden al benaderd zijn door labels als Hugo Boss om een herenlijn te ontwerpen, maar deze aanbiedingen heeft de Rambo-acteur afgeslagen. ‘Ik was er niet klaar voor, ik wist niet genoeg in die tijd’, biecht hij op aan Men’s Week. ‘Ik dacht dat het zou worden opgevat als schnabbel of een tactische zet.’


SLY INC
Nu is de gespierde acteur er wel helemaal klaar voor. Samen met zijn team, waaronder Michael Henry, zette hij Sly Inc op. En onder die naam gaat hij dus kleding voor de 25- tot 40-jarige man ontwerpen.

Advertisement - Continue Reading Below


RAMBO
Gekke carrièremove voor de stoere acteur slash regisseur? Stallone geeft aan al tijden bezig te zijn met mode. De eerste keer dat hij ‘echt geïnteresseerd raakte in styling’ was tussen Rambo 2 en Rambo 3. Voor de film verloor hij namelijk wat gewicht en moest hij verplicht nieuwe kleding kopen.


Wij zijn benieuwd wat Sylvester de mannen wil aanmeten. Dragen de heren deze zomer allemaal loeistrakke hemdjes, bandana’s en eh… bokshandschoenen? Of heeft de Rambo-acteur iets heel anders in petto?


Sylvester Stallone’s Sly Inc ligt vanaf 2012 in de schappen van warenhuizen als Macy’s.


Mannen zijn het overigens ook niet altijd eens met onze kledingkeuze. Lees hier wat mannen liever niet zien bij vrouwen >