Lily Allen lanceert kledinglijn

De vintagewinkel van Lily Allen en halfzus Sarah gaat als een speer. Tijd om uit te breiden met een eigen kledinglijn.

Meest gelezen

Lily Allen verkondigde vorig jaar tijdelijk te stoppen met zingen om samen met zuslief Sarah Owen vintagewinkel Lucy in Disguise te runnen. Bleek een briljante zet, want de boetiek werd binnen no-time de populairste shop van het Londense Covent Garden.

 

Logisch ook. De winkel zit bomvol heerlijke twenties, forties, sixties en seventies kleding (denk: flapperdresses), vintagejuweeltjes, geweldige hoeden en er is een beautysalon waar je je kunt laten verwennen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Pssst… Lily vroeg Karl Lagerfeld om haar trouwjurk te ontwerpen >

 

ONTWERPKOORTS
Het enige dat nog ontbrak was een Lucy in Disguise-kledinglijn. Maar zie daar: hun eigen ready-to-wear-collectie is een feit. Lily had de ontwerpkoorts al langer te pakken. De zangeres ging in 2007 aan de slag voor modeketen New Look en eind 2009 lanceerde ze haar eigen sieradenlijn.

 

Dit keer kroop de 26-jarige met halfzus Sarah achter de ontwerptafel voor een forties-collectie. Wat we kunnen verwachten? Nou, eigenlijk alleen maar jurken. Maxi-robes, zoete bloemenjurkjes, feestjurken, zwierige avondjurken; ach, je krijgt het idee.

Meest gelezen

 

Prijzen liggen tussen de € 125 en € 450 en de collectie wordt vanaf juni o.a. verkocht in Lily’s boetiek en bij het Londense Harvey Nichols. Gelukkig kunnen wij online bij shopbop.com onze slag slaan.


Leuk extraatje: ga achter de schermen bij Lucy in Disguise...