Dolce & Gabbana voor Britney Spears

Een nieuw leven, een nieuw album, een nieuwe look. Britney Spears 2.0 is on a roll.

Maar niet geheel zonder hulp. Een beetje van haarzelf en een beetje van… Dolce & Gabbana; het Italiaanse designerduo, dat onlangs ook Kylie Minogue in stage-waardige outfits stak, tekende voor de styling van de cover van Brits nieuwe album Femme Fatale.

 

VAN EEN MESS TOT EEN MISS
Als we de paparazzi snapshots van een shabby geklede Britney met uitgezakte hairextensions, die we helaas iets te vaak onder ogen komen, even vergeten, durven we er na het zien van deze beelden bijna in te geloven; het komt goed met Britney.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat een verschil met deze modemisser die Britney vorig jaar nog beging >

 

De mannen hesen Britneys opnieuw strak afgetrainde lijf in een klassieke polkadot-body en een chique gouden corset dress. Het Dolce-duo stuurde de popprinses daarmee naar de juiste kant van de scheidslijn tussen smaakvol sexy en cheesy.

 

D&G ♥ BRITNEY
'We houden van Britney en we houden ervan om te dansen op haar nieuwe nummers! We kunnen niet wachten om het hele album te horen!’, jubelen Domenico en Stefano op Telegraph.co.uk. En hun lofzang gaat nog even door. ‘Ze is altijd één van onze favoriete artiesten geweest, omdat ze zichzelf is gebleven en door de jaren heen trouw is gebleven aan haar stijl. Met haar muziek inspireert ze al meer dan tien jaar verschillende generaties mensen, terwijl ze altijd aan de top bleef. We kunnen niet anders dan haar feliciteren met dit nieuw bereikte succes.’

 

Punt gemaakt. En het geld is binnen. (Wat de mannen misschien wel goed kunnen gebruiken nu ze het wederom aan de stok hebben met de belastingdienst...)