Katy Perry in Viktor & Rolf

Zien! Katy Perry hult zich voor haar nieuwste clip in een creatie van Viktor & Rolf.

Katy Perry en Kanye West sloegen voor het nummer E.T. de handen ineen. Het resultaat? Een ietwat freaky nummer, met idem dito clipje.

 

Katy postte de afgelopen weken al foto’s van zichzelf als alien met enorme hoofdtooien en blauwe make-up. En dat was geen pretje; Katy zat namelijk zo’n vijf à zes uur in de maquillage. Gelukkig maakte de kleding veel goed. De 26-jarige zangeres mocht zich hijsen in een over-the-top juweel van het Nederlandse modeduo.

Advertisement - Continue Reading Below


KILOKNALLER
Katy kreeg hét klapstuk uit de s/s 2011-show van Viktor & Rolf aan: een wit/zilveren shimmering jurk, met een enorme waaierrok en extreme schouderstukken. Een zware klus, de zangeres verklapt dat de creatie maar liefst 23 kilo (!) weegt.


Een hoogzwangere Natalie Portman verscheen tijdens de Golden Globes ook in Viktor & Rolf >


In ieder geval heeft de zangeres niet het voor niets gedaan. Samen met Kanye West stoot ze met E.T. Lady Gaga’s Born This Way van de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten.

Meest gelezen

 

En daarmee bereikt Katy een heus record. Ze is na Mariah Carey nu de eerste vrouwelijke artiest die vier nummer één-hits achter elkaar scoort met hetzelfde album. Chapeau.


Ga er even voor zitten en bekijk hieronder de clip (én de Viktor & Rolf-jurk)...