Lagerfeld en Roitfeld team up

Het schnabbelseizoen is begonnen voor Carine Roitfeld. De oud-hoofdredactrice heeft nu ook een klus aangenomen van Karl Lagerfeld.

Nu ze volledig verlost is van haar verplichtingen bij de Franse Vogue, kan Carine Roitfeld heerlijk haar slag slaan als freelancer. Eerder maakte ze al bekend een droomklus te hebben binnengesleept bij luxe warenhuis Barney’s New York, nu blijkt dat de Française ook van de partij was tijdens de Chanel a/w 2011-campagneshoot.


FREJA CARINE=GENIAAL
De shoot, met het Deense topmodel Freja Beha Erichsen, werd recentelijk geschoten door (natuurlijk) chief Karl himself en La Roitfeld tekende voor de styling. Volgens Lagerfeld was die mix met Freja geniaal. Zo beweert hij althans op WWD.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Is er iets wat Karl niet kan? Der Kaiser voegt een nieuw talent aan zijn alsmaar stijgende lijstje toe >

 

Ons Karl heeft echter maar weinig tijd om na te genieten van zijn vruchtbare samenwerking. Een shoot voor de nieuwe Fendi-campagne staat voor de deur. Hiervoor zal hij – nog zo’n topper – Anja Rubik voor zijn lens treffen. ‘Ik hou ervan om steeds met dezelfde jongens en meisjes te werken’, legt ‘ie uit. Karl vroeg Rubik vorig jaar hoogstpersoonlijk als nieuw gezicht van het modehuis.

Meest gelezen

 

BFF’S
En dat geloven we graag. Niet alleen is der Kaiser doorgaans nergens te spotten zonder oogappeltje (en model) Baptiste Giabiconi. De Chanel-designer heeft ook een aantal modellen uit zijn harem gevraagd mee te spelen in de film die hij aan het maken is voor de Chanel Cruise Collection 2012. Deze zal op 9 mei a.s. worden getoond tijdens de collectiepresentatie in het oude Antibes – een historisch kustplaatsje in Frankrijk.


O.a. Freja Beha Erichsen, Lady Amanada Harlech, Anna Mouglalis en Kristen McMenamy zullen in dit filmpje hun beste, bruingebronsde beentje voorzetten. Of Karl hiervoor ook een beroep zal doen op het stylingtalent van Carine Roitfeld is nog de vraag. Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig naar het eindresultaat van het eerste project van deze twee modegoeroes samen.

 

Al gezien welk maquillagemoois Chanel voor zomer 2011 in petto heeft? >