Rachel Bilson voor JewelMint

Kate Bosworth en haar stilist Cher Coulter bundelden hun modekrachten en lanceerden een juwelenwebsite. Rachel Bilson komt het team eenmalig versterken.

Onder de naam JewelMint zijn Kate Bosworth en Cher Coulter sieraden gaan ontwerpen met een op-en-top bohemian tintje. Wij waren opslag fan. En gelukkig is de aanschaf van een JewelMint-sieraad geen aanslag op je portemonnee. Ze kosten je slechts € 21 per stuk.


Ook designer Michel Kors lanceert een sieradenlijn >


Naast het vriendelijke prijsje houden de dames ook nog eens rekening met het goede doel. Doneerden ze laatst een derde van de prijs van een armband aan het Rode Kruis voor Japan, nu doneren ze tien dagen lang vijftig procent van de winst aan het the Invisible Children charity; een organisatie die zich inzet voor kindsoldaten in Oeganda.

Advertisement - Continue Reading Below


KATE & RACHEL VOOR JAPAN
En dat is waar Rachel Bilson om de hoek komt kijken. Zij kreeg de eer als ‘gastcurator’ een favoriet must have item uit de collectie te kiezen waarvan de helft van de opbrengst direct naar het goede doel gaat. Zo gezegd, zo gedaan. De The OC-actrice liet haar oog vallen op een paar vergulde oorbellen met amethist, die ongetwijfeld een flinke donatie voor Japan gaan opleveren.


De sieraden worden overigens nog niet verstuurd naar ons kleine kikkerlandje. Maar dat weerhoudt ons natuurlijk niet van schaamteloos rondneuzen en kopiëren. JewelMint.com en blog.JewelMint.com.


Liever de hele look van Kate kopiëren? Bekijk haar stylefile >