Elie Tahari lanceert juwelenlijn

Ontwerper Elie Tahari vond het tijd voor wat zelfontworpen bling en komt met een juwelenlijn.

De Amerikaanse Elie Tahari stort zich naast kleding en tassen nu ook op sieraden voor zijn lijn T Tahari. Samen met K&M Associates komt de ontwerper met een lijn bomvol verschillende juwelen. Van kettingen tot oorbellen en van armbanden tot ringen.

 

Goed nieuws: je scoort de spiksplinternieuwe Tahari-bling al vanaf zo’n € 20. Het duurste item in de collectie is een ketting van € 208. Is te doen toch? De sieraden liggen vanaf de herfst in de schappen van zijn eigen boetieks.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Pssst… de juwelen van de overleden Elizabeth Taylor worden geveild >

 

THE EMMY BAG
Maar Elie Tahari komt met nog een nieuw juweel op de proppen: de Emmy Bag. Een leren hobo-tas vernoemd naar actrice Emmy Rossum. Afgelopen donderdag werd de tas gelanceerd tijdens een groot feest, waar de 24-jarige actrice en Tahari trots het eerste exemplaar showden.

 

‘Het voelt goed dat ik ook een deel van mezelf en mijn smaak in het ontwerp van de tas mocht stoppen, in plaats van alleen het gezicht te zijn van het merk’, jubelt de actrice aan de Amerikaanse ELLE. ‘Ik hoop dit nog eens te doen, maar dan met sieraden. Hopelijk vind Elie dat ook een goed idee!’ Met zijn eigen, spiksplinternieuwe sieradenlijn twijfelen wij daar geen moment aan.

 

Voorlopig houden de twee het echter nog even bij de tas, die in vier verschillende kleuren en stijlen te verkrijgen is. Leuk detail: een deel van de opbrengst gaat naar Safe Horizon, een goed doel dat slachtoffers van huiselijk geweld steunt. Chapeau!