Galliano weg bij Galliano

And the story continues… Er komt maar geen einde aan het drama dat Galliano-gate heet. Naar verluidt heeft John Galliano nu ook officieel de zak gekregen bij zijn eigen label.

WWD verklaart dat de board of directors onlangs de koppen bijeen stak en besloot dat Galliano niet langer gewenst is bij zijn eigen label. Hoe het verder zal aflopen met het merk John Galliano is nog onduidelijk. Onbekend is of er een nieuwe ontwerper aangetrokken zal worden.

 

Even het geheugen opfrissen inzake de Galliano-misère >

 

DIOR
Ondertussen stromen de aanbiedingen binnen voor Galiano’s gelijknamige label bij Christian Dior dat voor 91 procent eigenaar hiervan is. Vanuit de hele wereld (Italië, China, Midden-Oosten) dienen zich partijen aan die geïnteresseerd zijn in het label. Vooralsnog geeft Dior aan geen prioriteit te zien in de afstoting van het huis Galliano.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Komt er nu wel of geen opvolger van John Galliano bij Dior? >

 

OP VRIJE VOETEN?
Op 12 mei wordt bekend gemaakt wanneer de getroubleerde modeontwerper in het boetebankje voor het hof zal plaatsnemen. Er hangt hem mogelijk een gevangenisstraf boven het hoofd en een boete van wel € 22.500. Berichten bereiken ons bovendien dat Galliano inmiddels, na een maand intern in rehab te hebben gezeten, nu weer op vrije voeten is. Uiteraard wel in een'after care'-programma.

 

We houden je op de hoogte van deze slepende toestand!