Zien: Kate Moss droomt

In de categorie ‘opmerkelijke zomercampagnes’: Basement filmt een dromende Kate Moss, waarin ze de hots krijgt voor een reusachtig konijn.

Kudo’s voor het creatieve brein achter deze campagne. Want – hoe bizar het ook klinkt – een aandachttrekker is het zeker. Het Chileense kledinglabel Basement laat Kate Moss voor de zomercampagne 2011 in katzwijm vallen voor een konijn. Een wit koning in pak, dat de krant leest. O, en tapdanst. En gitaar speelt. Tja, wie zou er niet smoor op worden.

Kate Moss in een filmpje voor Lonchamp al gezien? >

Advertisement - Continue Reading Below

Het topmodel van de hoogste rang twijfelt geen moment en gooit al haar veroveringstactieken in de strijd. Ze trekt haar kleren uit, doet een sexy dansje en tovert een bos wortels tevoorschijn. Meneer Konijn gaat – uiteraard – voor de bijl en doet haar een jurk van Basement cadeau. Bekijkt u de Paashaas vanaf nu ook met andere ogen?

Wie-o-wie ontwerpt de trouwjurk van de verloofde Kate Moss? >

DE MEESTE DROMEN ZIJN BEDROG
Juist op het moment dat Kate Moss en het konijn op het punt staan om actie te ondernemen, gaat de wekker. Kate ontwaakt te midden van duizenden minikonijntjes. En uiteraard met het Basement-jurkje aan.

Meest gelezen

Wij zeggen: gaat dat zien!