Ontwerpwedstrijd: Kylie ♥ D&G

Creatievelingen opgelet: ontwerp samen met Dolce & Gabbana een T-shirt voor Kylie Minogue’s Aphrodite - Les Folies Tour.

Verzamel uw meest briljante ideeën en creëer een T-shirt voor Kylie Minogue’s nieuwe tour. Geen bevederde showpakjes voor Kylie ditmaal – oké, niet helemaal waar. Natuurlijk zit de tour tjokvol hysterische showpakjes met veren en allerlei poespas, het is tenslotte Kylie. Maar de Spinning Around-zangeres zal tijdens haar nieuwe tour ook verschijnen in een kek T-shirt. Misschien wel ontworpen door jou.

Advertisement - Continue Reading Below


T-TIME
Dolce & Gabbana – inderdaad, dé ontwerpers van Kylies theatrale showoutfits – hebben een speciale wedstrijd uitgeschreven. Wat je moet doen? Het is vrij simpel; sla aan het ontwerpen en wie weet wordt jouw ontwerp uitgekozen. Dat belandt vervolgens op een T-shirt en wordt gesigneerd door Kylie Minogue herself. Het shirt wordt vervolgens nog gedragen door de Australische zangeres in een officiële fotoshoot en op haar website. Bovendien krijg je als winnende ontwerper het gesigneerde en gedragen shirt toegestuurd.


In de jury: Kylie Minogue zelf en ontwerpersduo Domenico Dolce en Stefano Gabbana.


Klinkt goed? Meedoen doe je hier. Maar zorg dat je op tijd bent, de deadline is 11 mei.


Dolce & Gabbana zijn fan van femme fatales. Ze verzorgden ook de styling van Brits nieuwe album >