Converse x Mackintosh

De Jack Purcell schoen van Converse meets regenjassenmerk Mackintosh. Resultaat: de Mackintosh for Converse Jack Purcell Johnny Shoe.

Sneakerkoning Converse flikt het weer. Kwamen we al in jubelstemming van de Marimekko-collectie van Converse, het is tijd om opnieuw te jubelen. Ditmaal voor een sneaker met een – net niet koninklijk – Engels tintje.


MANUSJE VAN ALLES
Wie kent ‘m niet? De iconische Jack Purcell schoen van Converse. Ooit ontworpen voor een flink potje badminton, nu gedragen door een bijzonder gemixt publiek, variërend van festivalgangers tot modevolk. En nu is daar dus een nieuwe versie van, dankzij Mackintosh.

Advertisement - Continue Reading Below


REGENPROOF
Mackintosh, bekend van het Engelse regenwaar, zoog een bijzonder praktisch puntje aan de sneaker. De zool is van waterproof rubber. Daarnaast hebben de schoenen een prettig Brits tintje gekregen, dankzij invloeden van Mackintosh' materialen.


Er zijn drie verschillende limited edition versies van de sneakers, verkrijgbaar vanaf vandaag bij Denham the Jeanmaker en Precinct 5 in Amsterdam voor € 170. Hebben!


Met dit weer ook graag een sandaaltje aan je voeten? ELLE.nl shopte de leukste bij elkaar >