Nieuwe sieradenlijn Proenza Schouler

De mannen van Proenza Schouler zijn on a roll. Na recentelijk een small leather goods-lijn te hebben gelanceerd, kondigen ze nu alweer aan bezig te zijn met een nieuwe sieradenlijn.

Designers Jack McCollough en Lazaro Hernandez waren dit weekend als jurylid te gast bij het Hyères International Festival of Fashion and Photography in Zuid-Frankrijk. Daar deden ze alvast een boekje open over hun nieuwe plannen op sieradengebied.

 

TIJDLOOS

Kleurrijk maakt voor de winter van 2011 plaats voor tijdloos, want de mannen hebben een niet-seizoensgebonden, klassieke lijn voor ogen. Eén die ieder seizoen in verschillende kleuren en materialen terugkomt. Zelf noemen ze het kostuumjuwelen. Het compleet tegenovergestelde van de Proenza Schouler s/s 2011-sieradenlijn, gemaakt van kleurrijke bungeekoorden en karabijnhaken, lijkt ons zo.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De hele Proenza Schouler a/w 2011-collectie al bekeken? >

 

‘Het is fijn dat wanneer je zoveel tijd in de ontwikkeling van een product hebt gestoken, het een leven lang mee kan gaan’, aldus McCollough op WWD.

 

Wanneer we onze avondkledij kunnen upgraden met chique bling van Proenza Schouler, is nog niet bekend, maar het designduo mikt op het eerstvolgende tussenseizoen, dus deze zomer al. De lijn zal dan ongetwijfeld gelanceerd worden op hun eigen e-commerce-website.

 

Ook Michael Kors doet juwelen >