Spirit award voor Hilfiger

Tommy Hilfiger got the Spirit in Phillie. Vers op de schoorsteenmantel van de ontwerper: de Spirit of Design 2011 Award.

De Universiteit van Philadelphia reikte afgelopen week de Spirit of Design 2011-award uit aan de Amerikaanse designer, bekend van het rood-wit-blauwe vlaggetjeslogo, verwerkt in preppy all-American kleding. Kroon op Hilfigers werk: de award die wordt uitgereikt wanneer je een bijzondere bijdrage hebt geleverd aan de mode- en designwereld en jonge, beginnende fashiondesigners hebt weten te inspireren. Chapeau dus!

Advertisement - Continue Reading Below

Modeontwerper Geoffrey Bee ontving negen jaar geleden voor het eerst deze award. Tussen de andere lucky few die ook met hun neus in de prijzen vielen voorgaande jaren, vinden we Calvin Kleins Francisco Costa, Mary McFadden en de allereerste winnaar van Project Runway, Jay McCarroll.

Diane von Furstenberg kan de awards niet meer tellen >

PREPPIES GONE WILD
Voordat de award in de handen van Mr. Hilfiger belandde, werd er nog een filmpje getoond met reclames, shows en een bups celebs in Tommy Hilfiger, die uit hun dak gingen op muziek van ‘Are You Gonna Be My Girl’. Een ingetogen Hilfiger liet weten dat het zijn doel is om jongeren te begeleiden en dat hij graag een steentje wil bijdragen aan het verbeteren van hun toekomst. Goede zaak.