Update: tentoonstellingen

Liefhebbers van culturele doch mödische hoogstandjes, opgelet: Marc Jacobs en Karl Lagerfeld hebben een tentoonstelling op de planning staan.

De broodkruimels van de picknick van Chanel zijn nog niet bij elkaar geveegd, of Herr Lagerfeld zet al een ander modefähig evenement op touw. Op donderdag 19 mei showt de befaamde ontwerper een selectie van zijn eigen geschoten foto’s op het amfAR galaThe Foundation for AIDS Research – in New York.

Toch al in The Big Apple? Waag gelijk een bezoekje aan het MET waar een tentoonstelling van Alexander McQueen te bewonderen is >

DREAMTEAM
Der Keizer is een druk bezet man met al dat ontwerpen, fotograferen en filmen en kan af en toe wel een klein beetje hulp gebruiken. Gelukkig springt Carine Roitfeld, voormalig hoofdredacteur van de Franse Vogue, maar al te graag bij en heefl Kart een handje geholpen bij het uitzoeken van de foto’s.

Advertisement - Continue Reading Below

Karl Lagerfeld blijkt ook liefde voor filosofie te hebben >

GAAT DAT ZIEN, GAAT DAT ZIEN
Ook Marc Jacobs krijgt de spotlights op zich gericht. Jacobs doet het echter iets rustiger aan en heeft zijn tentoonstelling pas voor volgend jaar gepland. Les Arts Décoratifs in Parijs zal dan bomvol staan met allerlei ontwerpen voor Louis Vuitton van Jacobs’ hand. Ook stukken uit het einde van de 19e eeuw – de beginperiode van het label – zijn daar te zien. De exacte datum van de tentoonstelling is nog niet bekend.