David Beckham ontwerpt

It's official; voetballer David Beckham brengt dit jaar een eigen ondergoedcollectie uit.

De LA Galaxy-middenvelder blijkt toch meer te kunnen dan een aardig potje voetballen. Of zou hij het kunstje van zijn zwangere eega hebben afgekeken? Hoe dan ook; David is in fashion en Huize Beckham is – ongelooflijk – nóg een inkomstenpost rijker.

 

We kunnen nog niet spreken van een eigen kledinglijn à la Vic. David begint met een bodywear-lijn (denk: boxers, hemden, e.d.). Maar hier wordt ongetwijfeld binnen afzienbare tijd meer goed aan toegevoegd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

David kon al een beetje oefenen met een Beckham/Adidas-sneaker >

 

ONDERBROEKENVULLER

Aan WWD vertelt David dat zijn side job als onderbroekenvuller voor Emporio Armani hem zou hebben geïnspireerd. ‘Ik had het idee van een bodywear-lijn al langere tijd. Samen met mijn team hebben we zolang nodig aan de fit, materialen en stijlen gewerkt om ervoor te zorgen dat het product er zo goed mogelijk uit zou zien. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat.’ Aldus Beckham.

Meest gelezen

 

Of David ook zijn eigen ‘waar’ in semi-adamspak aan de man zal brengen? Lijkt ons – gezien de bekende Beckham-ijdelheid – een vrij retorische vraag. En jawel: ‘Ik kan niet wachten om de collectie te showen – hoewel, ik weet niet zeker of mijn moeder er wel zo blij mee zal zijn om alweer een billboard van mij in ondergoed te zien', aldus David op WWD.

 

Ach, daar komt Ma Beckham vast wel weer over heen, gokken wij zo.


PS – Dave wil dit jaar ook nog een nieuw parfum lanceren; Homme by David Beckham. Dit is alweer de derde geur van zijn lijn. Eerder bracht hij David Beckham Instinct en Intimately Beckham uit.

 

Vrouwlief Victoria Beckham is nog steeds in blijde verwachting van hun vierde kindje >