ELLE x O’Neill – de winnares

ELLE en O’Neill zochten en vonden hét nieuwe gezicht voor de campagne van de Superkini.

Samen met ELLE is O’Neill op zoek naar het nieuwe gezicht voor de Superkini. Tot 15 mei had je de tijd om je op te geven voor de Nederlandse voorrondes van deze internationale zoektocht en de mailtjes stroomden binnen.

Uit alle inzendingen werden uiteindelijk 30 prachtige finalisten geselecteerd om te mogen ‘suppen’ tijdens het Canal Sup Event in Amsterdam. Het mooiste en leukste meisje mag O’Neill vertegenwoordigen namens Nederland in het zonnige Ibiza tijdens de grande finale.

Advertisement - Continue Reading Below

SUPPEN IN SUPERKINI
Afgelopen donderdag was het zo ver: alle geselecteerde finalisten werden stipt 12 uur verwacht in Amsterdam. Na een korte kennismaking en een heerlijke lunch mocht ieder te water om te hun ‘sup’-talent te showen – in Superkini uiteraard – in de Amsterdamse grachten.

ELLE en O’Neill voeren mee om de alle deelneemsters in actie te zien. Gezamenlijk kozen zij de winnares: de 21-jarige Jennifer van der Toorn. Begin juni reist zij af naar Ibiza om te strijden tegen elf internationale finalisten om hét gezicht van de O’Neill Superkini-campagne 2012 te worden. Succes!

Meest gelezen

Bekijk hier het filmpje >