Topshop in SPRMRKT

Vers van de pers; Topshop opent geen eigen vestiging in Nederland, maar krijgt een shop-in-shop in SPRMRKT Amsterdam.

Modeliefhebbers vierden gisteren groots feest. Na lang hopen en veel geruchten werd eindelijk officieel bevestigd dat onze favoriete Britse modeketen Topshop een filiaal in Nederland zou openen. Over een locatie werd nog niet gerept, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Vandaag blijkt echter dat iedereen – wij incluis – iets te enthousiast heeft gejuicht. Topshop komt naar Nederland, maar niet met een eigen vestiging zoals we die kennen van Londen of Stockholm. Het blijkt te gaan om een 50 m2-corner in het Amsterdamse SPRMRKT. Andere koek, maar wél iets om blij van worden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk de Topshop Unique s/s 2011-collectie >

 

TOPSHOP-IN-SHOP

Wie SPRMRKT een beetje kent, begrijpt wellicht het één-tweetje tussen haar designerkleding en de budgetketen niet helemaal. Maar het gaat hier dan ook niet om de reguliere Topshop-collectie. Oprichtster van SPRMRKT, Nelleke Strijkers, heeft met veel zorg een speciale collectie samengesteld uit de high-end lijn van Topshop. Van jurken uit de Topshop Dress Up-collectie tot luxe edgy designs uit Topshops Unique- en Boutique-collecties.

Meest gelezen


Je gaat er ook accessoires, make-up en schoenen vinden. En goed nieuws voor je mannelijke wederhelft: Topman wordt in de nabije toekomst nog aan de collectie toegevoegd.

 

SPRMRKT is met haar shop in shop in goed gezelschap. De Franse conceptstore Colette en het Finse Helsinki Ten gingen de Nederlandse zaak al voor. Topshop at SPRMRKT zal vanaf 10 juni te vinden zijn in beide SPRMRKT-filialen in Amsterdam: Rozengracht 191-193 en Willemsparkweg 168.

 

Word fan van ELLE op Facebook voor goeie winacties, nieuws, outfits van de ELLE-redactie en nog veel meer! >