H&M opent pop-up beach store in Scheveningen

H&M opent dit weekend een pop-upstore aan het Zwarte pad in Scheveningen.

Met één been in de zee en één been aan het shoppen? Natuurlijk kan dat! H&M opent dit weekend een pop-upstore op het strand.

Met de voetjes in het zand kun je dit weekend je helemaal te buitengaan op Scheveningen. H&M opent namelijk op 28 en 29 mei een pop-upstore aan het Zwarte Pad.

De look & feel van de pop-upstore schreeuwt beach. Geen muren van steen en betonnen vloeren. Neen, de winkel is helemaal gemaakt van hout, wit en waterblauwe kleuren.

Advertisement - Continue Reading Below

H&M strijdt tegen aids met de Fashion Against Aids IV-collectie >

WATERAID-COLLECTIE
Waterblauw? Als je H&M een beetje kent, weet je dat de pop-upstore met een bepaald doel komt. Onze favoriete budgetketen steunt op deze manier WaterAid door 25% van de opbrengst van de WaterAid-collectie te doneren – een instantie dat helpt met het verschaffen van veilig water en sanitaire voorzieningen aan mensen in de armste landen ter wereld. Chapeau!

Meest gelezen

Weer of geen weer: haast-je-rep-je dit weekend richting het Zwarte Pad op het Scheveningse strand om al het modemoois – van playsuits tot schoeisel tot enorme flaphoeden – in te slaan.

Gisele Bündchen voor H&M al gespot? >

PS - Vroege vogels opgelet! De eerste tien bezoekers die zaterdag gekleed zijn in een blauw-witte outfit, krijgen een H&M Home goodiebag cadeau. De beachstore is vanaf 8.00u ’s ochtends geopend.