Haider Ackermann naar ander label?

De grote stoelendans gaat nog even verder bij de modehuizen. Dit keer klapt Haider Ackermann uit de school over een eventueel vertrek…

John Galliano’s ontslag bij Dior zorgde de afgelopen maanden voor een heus domino-effect. Pardoes gingen ze ook bij o.a. Gianfranco Ferré, Cacharel, Chloé en Pringle of Scotland op zoek naar nieuw ontwerptalent.

 

Welke ontwerper zit nu bij welk label? Snel even bijlezen >

 

DÉ DIOR-OPVOLGER?
Een opvolger voor Galliano werd echter nog niet gevonden. Of, beter gezegd, nog niet verklapt. En bummer, Dior-eigenaar LVMH heeft al gezegd de nieuwe hoofdontwerper pas tegen de herfst bekend te maken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar heeft Haider Ackermann het grote geheim dan toch al verklapt? De in Antwerpen geschoolde designer laat zich namelijk ontvallen dat hij klaar is voor ‘een nieuwe uitdaging’. En laat nou net Ackermann één van de grote kanshebbers voor de Dior-klus zijn.


Slaat Allegra Versace ook aan ’t ontwerpen? >


‘Soms teken je een collectie en klopt 't niet helemaal,’ licht Ackermann toe aan de Los Angeles Times. ‘Ik heb nog veel meer te zeggen en een ander modehuis kan me hier misschien beter mee helpen. Ik droom van een meer elegante en pure vrouw.’ Hmm…


Wordt ongetwijfeld vervolgd.